ANA BEKUTA JE ZVALA NASLEDNICOM: Bila je favorit u ZG, zatim je nestala, a SADA je uhvaćena u LJUBAVI SA MUZIČAROM!
Foto: Printscreen

Lepotica SE POVUKLA SA SCENE

ANA BEKUTA JE ZVALA NASLEDNICOM: Bila je favorit u ZG, zatim je nestala, a SADA je uhvaćena u LJUBAVI SA MUZIČAROM!

Bekuta se smorila kada se povukla

Objavljeno:

Marijana Katić došla je do finala takmičenja "Zvezde Granda" sa samo 16 godina. Nakon ovog uspeha snimila je pesmu "Molim te, ženo" i onda nestala sa javne scene.

I dok njene kolege mahom snimaju pesme i bore se za svoje mesto na estradi od Marijane već tri godine ni traga, ni glasa.

Marijana je još takmičenja privukla pažnju gledalaca i žirija kako izgledom, tako i glasom, a Ana Bekuta joj je poručila da moće da bude njena naslednica.

Katićeva je pre tri godine za naš portal otkrila i to da joj je druga članica žirija Snežana Đurišić davala korisne savete kako bi čuvala glas koje joj je "oruđe za rad".

- Snežana me je posavetovala da prestanem da pušim, i smanjila sam, poslušala sam je. Zatim, da se lepo oblačim, da ne izlazim gola, da ne pijem hladna pića, da ne radim romske svadbe previše. Još sam mlada za te događaje. Ima vremena i za to, korak po korak - rekla je Katićeva svojevremeno.

foto: Printscreen

Marijana je danas u ljubavnoj vezi sa harmonikašem Milošem Pavlovićem sa kojim često putuje i sa kojim zajedno nastupa. Za sada nije poznato hoće li snimiti novu pesmu i vratiti se na estradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.