JK OPET PRAVI SKANDAL: DEBILI! MAJMUNI! Bez razloga NAPADA jutjubere, a onda se OKOMILA i na kolege sa estrade!
Foto: Printscreen

besna

JK OPET PRAVI SKANDAL: DEBILI! MAJMUNI! Bez razloga NAPADA jutjubere, a onda se OKOMILA i na kolege sa estrade!

Karleuša ne staje kada su prozivke u pitanju

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša u skoro jednogodišnjoj diskografskoj ilegali tokom seks-afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom nakupila se mnogo besa i sada je rešila da više ne krije svoje nezadovoljstvo.

U velikom intervjuu za magazin "Stori", JK je otkrila da je ogorčena na dešavanja na estradi i enormnu popularnost onih koji su nedavno postali zvezde jutjub kanala.

- Sada su popularni neki debili jutjuberi koje i ne razumeš. Oni su kao pripitomljeni majmuni i mogu da zaintrigiraju jedino decu do osam godina. Ta gomila netalentovanih, neartikulisanih anonimaca bez smisla unazadila je sve logično i kreativno u muzici. Jeftini su i moraju da nestanu - rekla je Karleuša, a onda najavila da kreće u rat sa novim internet zvezdama.

- Kada na njih udari moja brutalna produkcija, mogu da dođu po autogram, ali im ne garantujem uspeh ni u tome. Kada ja snimim nove pesme, tih budala neće biti ni na mapi, ma koliko se kreveljili na Jutjubu - poručila je Karleuša. Skandalozna zvezda prozvala je i najveće zvezde srpske estrade u jednoj rečenici.

- Estrada je gomila uplašenih malograđana - istakla je Jelena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.