ARKANOV OMILJENI HARMONIKAŠ STALNO DAJE INTERVJUE, A SAD JE POLUPAO LONČIČE: Dokaz da ne priča baš ISTINU
Mirko Kodić, Foto: Printscreen

ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA?

ARKANOV OMILJENI HARMONIKAŠ STALNO DAJE INTERVJUE, A SAD JE POLUPAO LONČIČE: Dokaz da ne priča baš ISTINU

Možemo samo zamisliti kako ga zbog toga tapšu

Objavljeno:

U jednoj TV emisiji gostovao je nekada popularni harmonikaš i autor Mirko Kodić, koji je u predratnom periodu pratio najčešće Šabana Šaulića.

U priči o svom muzičkom opusu Mirko je i lažirao neke detalje, a s nekima se isprovaljivao. U priči kako je Šaban upoznao Jašara Ahmedovskog Mirko je kazao da ga je upoznao posle jednog svog solističkog koncerta i da je poslao njega da uzme podatke od Jašara. To je slagao.

foto: Dragana Udovičić

Naime, nakon „Venove“ priredbe u Skenderiji, na kojoj je nastupao veliki broj tadašnjih zvezda, najviše narodnjaka, potom Kemal Monteno, Fadil Toskić, uredništvo i novinari nekadašnjeg tabloida, svi su otišli u popularnu kafanu na Sedreniku „Kod Mehe“, u kojoj je pevao Jašar. A onda je vlasnik, pokojni Meho Poturković, prišao Šabanu i rekao „da čuješ Šabane mog Šabana“.

Naravno, nakon Jašarovog bloka upozno se sa Šabanom, a na polasku Šaban mu je dao svoj broj telefona i rekao da što pre dođe u Beograd. E, tek u Beogradu mu je zajedno sa Šabanom Mirko uradio nekoliko pesama, ali da je on upoznao njih dvojicu - to je slagao.

foto: Printscreen Youtube

Isprovaljivao se Mirko, koji se smatra čovekom koji i te kako voli da se lati čašice i hazarda, pričom o Ceci Ražnatović zapravo Veličković, koja je posle Ilidžanskog festivala, na kojem je pevala „Cvetak zanovetak“, postala najpopularnija pevačica Jugoslavije, što naravno nije tačno. Ona je bila poznata, a u ratu je postala popularna. A onda njegova priča se nastavlja da je ona balkansko čudo, da Arkana pamti kao prijatelja, da mu je svirao na svadbi i na kom god se prostoru našao bivše Jugoslavije svi mu kao kažu „bravo, ti si svirao Ariju na svadbi“.

Možemo samo zamisliti kako ga zbog toga tapšu, jer je njegov Ari i te kako „omiljen“ širom regiona, a on sa umetničke strane je sve posmatrao.

Bonus video

ANDREANA ČEKIĆ DOŠLA DA PODRŽI KUMA, PA PROGOVORILA O SKANDALU SA VERENIKOM: Pevačica nasmejana od uva do uva, imala je da poruči SAMO JEDNO!

(Espreso.co.rs/ Expresstabloid.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.