ANI SEVIĆ KRENULE SUZE, ISTOPILA SE U NJEGOVOM ZAGRLJAJU: Izveo je na scenu i zapevao joj VERUJEM U LJUBAV!
Foto: Printscreen / Youtube, Zvezde Granda Specojal

KAKO LI JE MARINI U OVOM TRENUTKU?!

ANI SEVIĆ KRENULE SUZE, ISTOPILA SE U NJEGOVOM ZAGRLJAJU: Izveo je na scenu i zapevao joj VERUJEM U LJUBAV!

Publika im je aplaudirala!

Objavljeno: 22:36h

Najdirljiviji momenat na koncertu Darka Lazića, koji je u toku, bio je kada je pozvao ćekicu Lorenu da se pridruži tati na sceni.

Ona je potrčala njemu u zagrljaj, a njenoj majci Ani Sević u tom momentu su potekle suze. Dok se devojčica topila u očevom zagrljaju, publika je aplaudirala, a onda je on zapevao pesmu "Verujem u ljubav".

Pogledajte kako je izgledao susret tate i ćerke na sceni:

Lazićeva verenica Marina je pre početka koncerta u Sava centru izjavila da joj ne smeta što je i Darkova bivša tu, a kako se oseća dok su njih dve u centru pažnje pred prepunom salom ipak zna samo ona.

Kako bi se iskupio, kad se Lorena vratila na svoje mesto pored mama Ane, Darko je zapevao i pesmu za svoju verenicu "Ti ne ličiš ni na jednu".

Ako je suditi po redosledu kojim im je posvećivao pesme na koncertu, Laziću je na prvom mestu majka, pa ćerka, pa tek onda Marina. A gde je tu Ana?

Izgleda je jedino ona ostala bez posvete, osim, ako se na nju ne odnosi pesma kojom je otvorio koncert, s obzirom na to koliko se spekulisalo kada ju je tek objavio, da je pesma "Majko" zapravo posvećena njoj.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.