MAJKA RADE MANOJLOVIĆ JE UMRLA PRE 15 GODINA I TO NJOJ NA RUKAMA: Pevačicina bol ne prolazi, a ovako govori o NJOJ
Foto: Pritnscreen

tuga

MAJKA RADE MANOJLOVIĆ JE UMRLA PRE 15 GODINA I TO NJOJ NA RUKAMA: Pevačicina bol ne prolazi, a ovako govori o NJOJ

Njena bolest ih je zavila u crno...

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović pre petnaest godina izgubila je svoju majku Mirjanu, koja je preminula nakon borbe sa najtežom bolešću.

Rada je tada imala samo dvanaest godina, a ni dan danas njena bol za majkom ne prolazi. Ona često ističe da joj je njena smrt najveći životni gubitak, i da joj majka svakim danom sve više nedostaje.

Rada čuva sećanje na svoju voljenu majku, o čemu svedoči i stara porodična fotografija na kojoj je porodica tada bila na okupu.

- Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo - ispisala je Rada emotivne reči prošlog decembra, kada se pokazala pratiocima na Instagramu kako joj je majka izgledala.

Inače, Rada je nekoliko puta do sada otvorila dušu i priznala sa kakvim se sve problemima suočavala kada je saznala da joj majka boluje od najteže bolesti. Dan kada je Mirjana umrla, za Radu je najgori dan u životu.

- Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu - priznala je pevačica svojevremeno za "Glossy" i dodala.

foto: Pritnscreen

- Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane provodila je tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojoj mami. Naravno, i tatina uloga u mom uspehu je velika, i oboma sam im prezahvalna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.