PRVA ŽENA SKAJ VIKLERA JE ĆERKA POZNATOG GLUMCA: Bili su u braku PAR MESECI, a otac joj nije ni bio NA VENČANJU!
Đorđe Miljenović, Skaj Vikler, Foto: Damir Dervišagić

ŽIVI ŽIVOT DALEKO OD JAVNOSTI

PRVA ŽENA SKAJ VIKLERA JE ĆERKA POZNATOG GLUMCA: Bili su u braku PAR MESECI, a otac joj nije ni bio NA VENČANJU!

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila

Objavljeno:

Mina Berček, koja danas ima 30 godina, pre više od decenije našla se u žiži javnosti kada se udala za poznatog srpskog repera. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko meseci.

Naime, njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler, koji je danas oženjen glumicom Anđelom Stamenković, sa kojom ima ćerku kojoj je par dao neobično ime - Strela.

foto: Printscreen Instagram

Tumačenje imena se može objasniti tumačnjem simbola strele. Strela je simbol za brzinu, preciznost, pogodak, nepokolebljivost. Strela uvek ide napred, nikad unazad. Strela ili strelica se međunarodno koristi kao znak koji ukazuje na pravac staze, izlaz u slučaju opasnosti ili okrenuto ka gore napredak tj. porast. U rimskoj mitologiji, bog ljubavi Amor (poznat kao Kupidon) je koristio luk i strelu da pogodi ljude u srce i na taj način u njima izazove zaljubljenost.

foto: Printscreen Instagram

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

foto: Stefan Jokić

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka, koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život - ali daleko od javnosti.

foto: Printscreen Instagram

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode (bio je deo grupe "Bad Copy") i posvetio se porodici.

Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u "Velikom bratu", emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali.

foto: Printscreen

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Bonus video

BEKVALČEVA PODETINJILA, OVAKO ZABAVLJA MALU KATJU: Nema šanse da vas ne razneži HIT SNIMAK mame i ćerke!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.