SLIKANO IZ DRUGOG UGLA NASTUPA LUNE ĐOGANI! Samo 10 žena u KLUBU, ostali čekaju MILETA KITIĆA!
Foto: Printscreen

BLAMČINA

SLIKANO IZ DRUGOG UGLA NASTUPA LUNE ĐOGANI! Samo 10 žena u KLUBU, ostali čekaju MILETA KITIĆA!

Nema mira kad je ovo u pitanju!

Objavljeno:

Kao i svakog puta i poslednji nastup Lune Đogani je probudio veliko interesovanje kod fanova, prepričava se i komentariše na društvenim mrežama. Naime, ona je nasutpala u Austriji, ali ovoga puta nije bila sama već je nakon nje nastupao i pevač Mile Kitić.

Kao što je pisalo u komentarima kod Lune na Instagramu, diskoteka je bila puna, a u prvom redu fanovi su se otimali ko će prvi da dođe do Đoganijeve.

Komentarisalo se i to kako se obukla, a mnogi smatraju da svojim stilom i izborom kostima, veoma podseća na Jelenu Karleušu, zbog čega mnogi smatraju da Luna kopira divu, mada nikada nije ni skrivala da veoma ceni rad Karleuše.

Ipak, ono što smo primetili je slika koja je nastala na poslednjem nastupu, a koju smo pronašli na stranici Zadruga - Pink.rs. Na njoj se vidi kako Luna peva za svoje Lunatorke kako ih ona zove, ali je crvenom linijom podvučeno da se vidi da su gužvu oko bine napravile devojke koje su došle zbog Lune, a kojih je bilo nekoliko, ostali gosti su mirno čekali sa strane, a sumnja se da su oni došli zbog Kitića, a ne Đoganijeve.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.