ANDRIJA MILOŠEVIĆ VODI BORBU ZA POTOMSTVO: Njegova devojka NIKAKO ne može da ZATRUDNI! Ovo je JEDINO REŠENJE!
Andrija Milošević, Sandra Tomić, Foto: Damir Dervišagić

UZNEMIRENI SU

ANDRIJA MILOŠEVIĆ VODI BORBU ZA POTOMSTVO: Njegova devojka NIKAKO ne može da ZATRUDNI! Ovo je JEDINO REŠENJE!

Činjenica da još uvek nemaju dece, a da su toliko dugo zajedno ih baš uznemirava, posebno Andriju

Objavljeno:

Andrija Milošević je dugo u vezi sa Sandrom Tomić. Njih dvoje žive zajedno, međutim, niti pričaju o svadbi i venčanju, niti ona ostaje u drugom stanju.

Kako Skandal saznaje, činjenica da još uvek nemaju dece, a da su toliko dugo zajedno ih baš uznemirava, posebno Andriju.

foto: Vladimir Šporčić

- Andrija je lud za Sandrom, nema sumnje da će s njom provesti ceo život. Međutim, sve više ga hvata panika jer ona nikako ne ostaje u drugom stanju - započinje izvor za Skandal i dodaje:

- Ja ne znam da li oni imaju neki zdravsteni problem. Mislim da nemaju, ali nešto ne štima. Čula sam da je Andrija pitao Slobodu i Vojina Ćerkovića da im pomognu jer su i oni dugo mučili muku sa potomstvom. Sloboda je tek posle 4 godine ostala u drugom stanju, i to zahvaljujući Ivanu Bosiljčiću koji im je doneo čudotvornu lozu Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara. Ta loza je poznata jer isceljuje razne bolesti i pomaže ženama da postanu majke. Loza je simbol plodnosti jer mali čokot posađen u zemlju poraste u veliko drvo i daje slatke plodove i vino, koje je naročito blagoslovljeno od Boga jer je deo svetog pričešća - objašnjava izvor.

foto: Damir Dervišagić

- Verovatno će i Andrija pokušati da uz pomoć čudotvorne loze postane otac. Jedino ne znam da li će sam ići na Hilandar ili će mu neko doneti tu lozu. Nije ni važno, bitno je da on i Sandra dobiju decu jer se zaista vole i stvoreni su jedno za drugo - završava izvor za Skandal.

Bonus video

VELJKO I TRUDNA BOGDANA STISLI SE JEDNO UZ DRUGO U KREVETU, POLJUPCI PRŠTE: Ražnatovićeva verenica postavila JEDNO pitanje vezano za SVADBU, a on prasnuo u SMEH!

(Espreso.co.rs/ Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.