SVI PRIČAJU O VANBRAČNOM SINU MIROSLAVA ILIĆA, A ŠTA JE SA KEBINOM ĆERKOM? Ona je sada punoletna i evo kako izgleda
Foto: Facebook/Ina Jevremovic

SUD JE PRESUDIO!

SVI PRIČAJU O VANBRAČNOM SINU MIROSLAVA ILIĆA, A ŠTA JE SA KEBINOM ĆERKOM? Ona je sada punoletna i evo kako izgleda

Folk pevač Dragan Kojić Keba iz braka sa suprugom Oljom ima dvoje dece Igora i Natašu, ali to nisu sva njegova deca. Ovaj folker ima i vanračnu ćerku Inu, koju je dobio sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Objavljeno:

Ljiljana je poznata po tome da već godinama pokušava da primoli Dragana da prizna dete, ali on sve do danas nije želeo to da uradi, niti da je upozna.

Ipak, sud je utvrdio da je Keba otac, zbog čega je dužan da plati zaostale alimentacije u iznosu od oko 100.000 evra, a pevač se se zbog ove odluke suda žalio.

Ljiljana je jednom prilikom ispričala da Keba sada i da želi da upozna ćerku, koja danas ima 20 godina, ona mu neće dati priliku za to.

- Niko ga nikada nije terao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina ceni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega... Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe - izjavila je Ljiljana za "Blic".

Da Ina ne želi Kebu u svom životu, niti bilo kakve veze sa njim, govori i objava autorke hitova mnogih pevača na njenom Fejsbuk profilu.

- Moj heroj , neće očevo prezime, ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi ,zbacila ih sa svojih ledja i nastavlja dalje -napisala je Ljiljana uz fotografiju ćerke prošle godine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.