UBIĆU TE! SUPRUGA POZNATOG PEVAČA PRETI NJEGOVOJ BIVŠOJ: Suparnice zaratile na društvenim mrežama!
Selena Gomez, Foto: Printscreen Youtube

ŠOK!

UBIĆU TE! SUPRUGA POZNATOG PEVAČA PRETI NJEGOVOJ BIVŠOJ: Suparnice zaratile na društvenim mrežama!

Bili su omiljeni pevački par

Objavljeno:

Pevačica Selena Gomez ponovo se našla u ljubavnom trouglu s bivšim dečkom, Džastinom Biberom i njegovom suprugom Hejli Baldvin. Nakon objave nove pesme, "Lose you to love me", obožavaoci su uvereni da u njoj govori o procesu koji je prošla nakon prekida sa slavnim pevačem. Vrlo brzo, Džastinova supruga na Instagram storiju je stavila objavu kako sluša pesmu Summer Walker, 'I'll kill you' ('Ubiću te'), što je kod mnogih izazvalo reakcije. Naime, neki misle kako je to način da Hejli poruči Seleni da ostavi njenog supruga na miru.

foto: Printscreen

- Ova pesma je bila inspirisana mnogim stvarima koje su se dogodile u mom životu od izdavanja mog poslednjeg albuma. Želim da ljudi osete nadu i da znaju da će izaći kao jača i bolja verzija sebe - napisala je Selena ispod pesme, što je dodatno podstaklo glasine o tome da je pesma posvećena Biberu.

foto: AP/ Jordan Strauss

Selena i Džastin bili su omiljeni pevački par, jedan od onih koji su stalno punili stranice tabloida. Iako su često raskidali i mirili se, ljubav je na kraju ipak pukla, a Džastin je utehu našao u 22-godišnjoj manekenki, s kojom se nedavno drugi put oženio.

Bonus video

JE LI OVO POSVETIO KARLEUŠI?! Ognjen Vranješ celu noć ludovao uz ovu pevačicu, a na kraju zapevao BEOGRAĐANKU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.