SEVERINA OSUĐENA ZA NASILJE U PORODICI: Sud u Zagrebu proglasio pevačicu KRIVOM!
Severina Kojić, Foto: Pritnscreen

drama ne prestaje

SEVERINA OSUĐENA ZA NASILJE U PORODICI: Sud u Zagrebu proglasio pevačicu KRIVOM!

Severinin bivši muž podneo je prijavu za nasilje u porodici

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Severina Kojić osuđena je za nasilje u porodici u zagrebačkom sudu zbog toga što je uputila stravične pretnje srpskom biznismenu Milanu Popoviću, s kojim ima sina Aleksandra. Popović je zbog preteće poruke koju je dobio mejlom od Severine podneo prijavu za nasilje u porodici, a u kojoj ga omalovažava, vređa i naziva pogrdnim imenima, te navodi na koje načine bi mu naudila, što je na sudu i utvrđeno.

foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Naime, 24. oktobra održano je suđenje u Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, na kojem je sud okrivio Severinu za nasilje u porodici. Prema navodima izvora upućenog u slučaj, u presudi je navedeno da je pevačica protiv Milana Popovića počinila psihičko nasilje, koje je kod žrtve prouzrokovalo povredu dostojanstva i časti.

- Severina je optužena za nasilje u porodici zato što je Milanu poslala preteći mejl, u kojem ga je uporedila sa Adolfom Hitlerom, navodeći da je i Hitlera neko voleo. Navodila je i da bi mu polomila govnarske kosti, te da takve kao što je on siluju u zatvoru. Ovo su zaista opasne i bolesne pretnje koje sud, naravno, nije uzeo zdravo za gotovo, tako da je i više nego jasno zbog čega je sud proglasio Severinu krivom - priča izvor upućen u slučaj i dodaje da će pevačica morati da snosi troškove:

foto: Pritnscreen

- Severina je u obavezi da plati troškove prekršajnog postupka u iznosu od 3.000 kuna, to jest 45.000 dinara, u roku od 30 dana ili će, u protivnom, troškovi biti prisilno naplaćeni.

Podsećanja radi, Popović je u junu mesecu prijavio Severinu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za socijalni rad Severinine uvrede koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje. Povod njenih pretnji bilo je to što joj je Popović nagovestio putem mejla da je trebalo da mu javi da njihov sin ima zakazan lekarski pregled.

- Milan je napisao Severini da je odveo dete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vreme i konstatovao da mu ona nije javila vreme kada je malom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla je na Popovićev račun iznela salvu uvreda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.