Srbija je plakala kad su oni raskinuli! 5 bajki naše estrade za koje smo mislili da će trajati večno!

piši propalo

Srbija je plakala kad su oni raskinuli! 5 bajki naše estrade za koje smo mislili da će trajati večno!

Raskidi poznatih ličnosti su uvek izloženi javnosti. Poznati kad se vole, to objavljuju na sva zvona, a kad se ta ista ljubav ugasi, nastaju skandali
Objavljeno: 23:07h

Svaki raskid je težak i bolan, pogotovo kada je praćen raznim aferama. Predstavljamo vam top 5 raskida sa domaće scene koji su bili naizgled "savršeni" a završili su se katastrofalno. 1. Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović Novosadska barbika i čuveni vaterpolista bili su "savršen par". Važili su i za najlepši par na estradi ali nažalost nakon Dačine povrede više ništa nije bilo isto pa se par ubrzo i razišao. Dača otkrio nešto što bi mogao da bude uzrok razvoda sa Natašom (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
2. Rada Manojlović i Momir Gajić Rada i košarkaški menadžer, Momir Gajić raskinuli su jer je njemu smetala Radina profesija. – Nije mogao da se izbori sa mojom karijerom,nastupima,medijskim eksponiranjem. To mu je najviše smetalo, rekla je tada Manojlovićeva. Sve žene ovo mrze! Zbog ovoga je Rada odlepila! Evo šta joj je Momir rekao kad su raskidali!
3. Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović Njih dvoje su bili u velikoj ljubavi kojom su se često hvalili, a haos je nastao kada je voditelj prebio svoju sada bivšu devojku. Njihova veza nije izdržala ni godinu dana, a između bivših partnera se trenudno vodi sudski spor.
4. Katarina Živković i Bane Janković Ovaj par je započeo avanturu u rijalitiju "Farma". Odmah su se rodile simpatije među njima i oni su nam priredili izvrstan šou pun svađa i pomirenja. Nakon završetka rijalitija, par je još neko vreme bio zajedno da bi se nakon toga definitivno razišli. A bili su tako slatki zajedno.... Katarina Živković ima novu frizuru! Izgleda bolje nego ikad! (FOTO)
5. Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić Njihove veze se svi sećamo, pogotovo kada su zajedno učestvavali u rijalitiju "Farma". Imali su burnu vezu i još gori raskid. Među njima je bilo strasti ali i prevelike ljubomore pogotovo sa Nemanjine strane a pošto je Ćeranićka "vrckava", jasno nam je što par nije uspeo. Stevanović sada ima ženu i dete a Milenica i dalje "radi na tome". Iznenadila sve: Evo sta je Milena Ćeranić uradila posle raskida s dečkom (FOTO) (J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.