ANASTASIJA SE S DEČKOM VRATILA SA PUTOVANJA I DONELA VELIKU ODLUKU: Ceci neće biti dobro kad čuje za ovo!
Anastasija ostvaruje svoje snove, Foto: Printscreen

oduvek je maštala o ovome!

ANASTASIJA SE S DEČKOM VRATILA SA PUTOVANJA I DONELA VELIKU ODLUKU: Ceci neće biti dobro kad čuje za ovo!

Ražnatovićeva je na ovom putovanju shvatila šta stvarno želi

Objavljeno: 20:23h

Anastasija Ražnatović se nedavno vratila iz Portugala, gdje je provela pet nezaboravnih dana sa dečkom Đorđem Kuljićem, a ovaj period proveden u državi na Pirinejskom poluostrvu i te kako je uticao na mladu pevačicu.

Oduvek sam želela da posetim Portugal i konačno mi se ispunio san. Volela bih da jednog dana tamo kupim neku nekretninu", otkrila je za Hit Informer Anastasija veliku odluku koju je donela.

Vidim sebe kako u jednom periodu života stanujem u Portugalu", dodala je Ražnatovićeva, ističući da je tokom putovanja maksimalno uživala u tamošnjim restoranima, naročito u morskim specijalitetima.

foto: Printscreen

Kada je reč o cenama, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović otkriva da su ona i njen emotivni partner plaćali oko 50 evra večeru za dvoje, dok su za kapućino ili neko gazirano piće izdvajali svega evro i po.

U vazduhu se oseća neka pozitivna energija. Muzika se na lisabonskim ulicama čuje na svakom koraku. Ljudi su srećni, nasmejani i veseli. Veoma su ljubazni i voljni su da vam bez problema objasne sve što vas interesuje, ali i da vas upute na mesta koja obavezno morate da obiđete u ovom gradu", ispričala je vlasnica hita "Rane", uz dodatak da su ona i Đorđe na ovom putovanju obišli i gradove Sintru i Kaskais.

foto: Damir Dervišagić

Po povratku sa ovog putovanja, Anastasija se uputila u Makedoniju gdje je završila snimanje albuma-prvenca, što je posebno raduje njenu majku Cecu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Hit informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.