Srčke, kome, sudari: 7 naših zvezda koje je bukvalno sekund delio od smrti! (FOTO)

Spas u poslednji čas!

Srčke, kome, sudari: 7 naših zvezda koje je bukvalno sekund delio od smrti! (FOTO)

Veliki broj srpskih zvezda gledao je smrti u oči, međutim, u ključnom trenutku su imali sreće i izvukli su živu glavu
Objavljeno: 24.04.2016. 19:00h
Veliki broj naših zvezda preživeo je onaj jedan, najstrašniji momenat - bliski susret sa smrću. Retki su oni koji nisu imali prilike da u jednom trenutku, na ovaj ili onaj način, pogledaju smrt pravo u oči. 

Ne zna se koja je fatalnija! Zanemećete kad vidite kakve dekoltee nose ćerke naših zvezda! (FOTO)

Uzroci ovih zastrašujućih susreta bili su različiti. Pojedini su se odigrali usled nemarne vožnje, drugi zbog neke opake bolesti, treći zbog samovolje nekih drugih, bahatih osoba. Koji god da je uzrok, posledice nisu bile ni malo prijatne. 

Kako li svima zapamte imena? Oni nam povećavaju natalitet - srpske zvezde sa najviše dece (FOTO)

Ovo su zvezde kojima se sreća osmehnula u kritičnim trenucima i omogućila im da izvuku živu glavu. 

Ovih 10 naših zvezda su danas ikone stila, ali njihovim stajlinzima iz 90-ih se smeje i DJ Krmak! (FOTO)

1. Lepa BrenaNaša poznata pevačica pre dve godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću na putu za Makarsku gde je trebala da održi koncert. Pevačica je u toj nesreći polomila obe ruke, a nakon toga je morala da otkaže sve koncerte do daljnjeg, dok se u potpunosti nije oporavila. 

2. Ivana Peters

Zvezda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" i fantastična pevačica, Ivana Peters, prošle godine u martu je doživela je infarkt. Njoj je neko vreme bilo jako loše, primetila je da se brzo zamara i da joj sve stvari predstavljaju napor. Međutim, dok nije pala na jednom snimanju Ivana se nije smirivala. Doktori su je jedva spasili i od tada Ivana vodi mnogo više računa o sebi i svojim navikama. 

3. Zorica MarkovićKeva, kako je farmeri zovu od milošte, dva puta je preživela kliničku smrt. Jednom priliko je to bilo zbog žučne kese, kada je Zorica, kako je sama jednom prilikom izjavila, stajala na granici između života i smrti. Njoj se tada javio njen mali sestrić koji ju je oterao nazad u život. Drugi put se ta situacija ponovila prilikom porođaja. Na sreću, Zorica se oba puta izvukla. 

4. Jelena ŽigonNašu glumicu je pre par godina napao nepoznati mladić u njenom stanu. On je upao u stan, ugurao je u sobu i bacio na pod. Potom je počeo da je davi tražeći od nje zlato i nakit. Glumica je bila prestravljena. Kada je već počelo da joj se vrti u glavi od gubljenja vazduha, ona je rukama pokazala mladiću na ladicu u kojoj je držala novac. Dala mu je i nakit koji je imala i tako izvukla živu glavu. 

5. Saša Kapor

Poznati pevač je preživeo tešku saobraćajnu nesreću dok je bio u kolima sa svojom suprugom Nikolinom Kovač i tada trogodišnjim sinom, Nikolajem. Kako bi izbegli kamion koji je "zalutao" u njihovu traku, Saša je morao da sleti sa puta pravo u Drinu. Sva sreća pa su se ribari nalazili u blizini, te su odmah pritrčali da ih izvuku iz kola. Nakon toga, pevač je izjavio kako taj dan slave kao drugi rođendan jer ih je sam Bog pogledao i spasao im život. 

6. Veljko Ražnatović

I Cecin sin je nedavno imao sudar iz kog je jedva izvukao živu glavu. Zna se da je Veljko ljubitelj brze vožnje, međutim, kada se desio ovaj udes Veljko nije bio za volanom. Njegov drug je vozio kola i kako bi izbegao sudar morao je da se prebaci u drugu traku. 


Veljko i drug su jedva izvukli živu glavu. Doktori su bili iznenađeni, jer ljudi ovakav "direktan sudar" retko kad prežive, ali Cecin mali je imao sreće. 

7. Kalina KovačevićHarizmatična glumica je u 27-oj godini preživela kliničku smrt. Naime, posle porođaja došlo je do sepse, nakon čega su Kalini jedva spasili život. Nakon ovog bliskog susreta sa smrću, Kalina je u potpunosti promenila svoje razmišljanje o životu. Ona je dobila mnogo više samopouzdanja, a i na život je počela da gleda sa mnogo većom količinom optimizma. 

(T. Ž.) 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media