INCIDENT S KIJOM JE BIO MARKETINŠKI POTEZ?! Sloba za Espreso izneo POZADINU PRIČE, pa otkrio STIHOVE NOVE PESME!
Slobodan Radanović na sinoćnom nastupu, Foto: Aleksandar Stojanović

iskren

INCIDENT S KIJOM JE BIO MARKETINŠKI POTEZ?! Sloba za Espreso izneo POZADINU PRIČE, pa otkrio STIHOVE NOVE PESME!

Stavio tačku na sve.

Objavljeno: 18:08h

Slobu Radanovića smo sinoć sreli u prestoničkoj kafani "Tarapana", gde je po prvi put nastupao nakon incidenta koji je imao sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Kako se pisalo, ona je njega navodno posle žučne rasprave napala nožem u njegovom stanu, što je on i ovog puta demantovao.

foto: Aleksandar Stojanović

- Nije mene niko napao nožem. Ne napadajte nikad nikog, volite se, to nije sramota. Ja sam čovek koji je protiv nasilja. - rekao je pevač u razgovoru za Espreso.co.rs.

S obzirom na to Kijina nova pesma "Sanjam" nedavno ugledala svetlost dana. pitali smo ga da li je možda čitava drama koja se navodno dogodila, zapravo marketinški potez njegove bivše i da je pevač iskorišćen za promociju, na šta nam je on kao iz topa odgovorio:

foto: Promo

- Ne znam stvarno, što se mene tiče ja ništa u životu ne radim planski, i što se tiče karijere i marketinga. Da li je to plasnski ili neplanski to morate da pitate drugu stranu. - prokomentarisao je Slobodan, a zatim nam je otkrio stihove svoje nove balade koju s nestrpljem čeka da ugleda svetlost dana.

- Pesma se ne zove "Bivša" i neću otkrivati još uvek kako se zove. Mogu da vam otpevam prve stihove. Pitaš me otkud ti, dugo se nismo videli... Na, na, naa...

- Dopala mi se pesma, nije autobiografska, nije rađena po mojoj priči, ali jeste emotivna, a i ja sam preemotivan.

foto: Aleksandar Stojanović

Radanović ne krije uzbuđenje što će za Novu godinu nastupati sa jednom od najvećih zvezda na našim prostorima, Svetlanom Cecom Ražnatović:

?

Објава коју дели SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) дана

- Preuzbuđen sam što nastupam za Novu godinu sa Cecom, to je nastup sa najvećom zvezdom na ovim prostorima. To je samo korak napred za mene, ja tu mogu samo da napredujem, trudiću se da pored nje dam 200 posto sebe, da se pokažem u najboljem mogućem svetlu. Prvenstveno ćemo se i mi lepo provesti, jer ja obožavam da slušam Cecu. - priča Slobodan.

U poslednje vreme se šuškalo da više ne peva svoju prvu numeru "Stjuardesa" koju je posvetio svojoj tadašnjoj ženi Kristini, međutim, Sloba je priznao da to nije tačno.

foto: Aleksandar Stojanović

- Pevam stjuardesu na nastupima. To je jedna od mojih omiljenih pesama. I večeras ću je rado otpevati. - objašnjava on, a potom je otkrio šta ga to motiviše u poslednje vreme:

- Trenutno mnogo čitam, to me motiviše i ispunjava stvarno. Ne kaže se džaba da je škola knjiga. - zaključio je Sloba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jelena Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.