DARKO LAZIĆ SE ZAKLEO U CRKVI DA VIŠE NEĆE VOZITI PIJAN: Pevač progovorio o NAJVEĆEM STRAHU posle nesreće!
Darko Lazić, Foto: Printscreen Youtube, Paparaco Lov

i dalje snosi posledice

DARKO LAZIĆ SE ZAKLEO U CRKVI DA VIŠE NEĆE VOZITI PIJAN: Pevač progovorio o NAJVEĆEM STRAHU posle nesreće!

Sa porodicom je obeležio dan kada je "ponovo rođen", i zahvalio se Bogu na još jednoj šansi 

Objavljeno: 24.10.2019. 17:00h
  • 138

Darko Lazić se juče u crkvi zarekao da nikada više neće pijan sesti za volan. Rano ujutru je otišao da zapali sveću, na dan kada je pre godinu dana, imao saobraćajnu nesreću, iz koje je jedva ostao živ.

Sa porodicom je obeležio dan kada je "ponovo rođen", i zahvalio se Bogu na još jednoj šansi.

foto: Dado Đilas

- Bio sam u crkvi i tamo se pred ikonom zarekao da više nikada neću voziti pijan ili umoran. Dobio sam novu šansu da živim i neću je prokockati, naročito zbog moje dece, Lorene i Alekseja, kao i supruge Marine i roditelja, Milana i Branke. Naježim se i sad kada se svega setim, iako je sve to iza mene. Nikada više neću dozvoliti sebi da se ponovo nađem u takvoj situaciji - rekao je Lazić.

- Ne sećam se mnogih stvari u vezi nesreće, ali mi je u glavi ostalo da sam popio 3-4 rakije, seo u auto i da mi se prispavalo. Dok sam vozio ka Brestaču, otvorio sam prozor, ali mi je bilo hladno, pa sam ga zatvorio i upalio grejanje. To me je i dokusurilo. Zaspao sam i probudio se 20 dana kasnije u bolnici u Zemunu. Sećam se da sam odmah pitao tatu, da li ću moći da hodam, pošto noge nisam osećao - priča Darko.

foto: Printscreen Youtube, Paparaco Lov

Najveći strah mu je da ne ostane invalid:

- Kada sam prvi put pokušao da ustanem iz kreveta, pao sam. To mi je baš teško palo, i tada sam sebi rekao: "E, pobedićeš, vala, i ovo". Znao sam da je volja za životom najbitnija, a ja sam je, hvala Bogu, imao. Slobodno mogu da kažem, da sam bio dosta hrabar, jer osim fizičkog bola, morao sam da ostanem jak i psihički - priča pevač.

Darko kaže da ove godine nije slavio rođendan 13. oktobra, već će obeležiti Svetu Petku u nedelju:

- 27. oktobra, 2018. moje stanje je bilo najkritičnije. Imao sam unutrašnje krvarenje, izvadili su mi četiri i po litra krvi iz pluća, život mi je visio o koncu. Znam da sam uz pomoć Svete Petke ostao živ. To će od ove godine, biti i moja slava, a ne Đurđevdan - završava Darko Lazić.

Bonus video:

(Esperso.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media