PRAVI BEOGRAĐANIN MOŽEŠ POSTATI SAMO AKO IMAŠ BRDO LOVE: Pola BEOGRADA NA VODI kupili estradnjaci!
Foto: AP, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Ana Paunković, Privatna arhiva

KREM DE LA KREM

PRAVI BEOGRAĐANIN MOŽEŠ POSTATI SAMO AKO IMAŠ BRDO LOVE: Pola BEOGRADA NA VODI kupili estradnjaci!

Među zainteresovanim VIP kupcima najviše je pevača, ali ima sportista i biznismena

Objavljeno:

Luksuzni kompleks Beograd na vodi za prosečne građane Srbije je samo san, ali brojne estradne ličnosti su u mogućnosti da sebi san i ostvare time što imaju brdo love da iskeširaju preskupu nekretninu u ovom elitnom prestoničkom naselju.

VIKI MILJKOVIĆ

foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je kupila čak tri stana u Beogradu na vodi, a sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejom se već uselila u jedan od njih. Viki je takođe unajmila arhitektu koji je uradio čitav projekat stana, a pevačica je imala veliku želju da na terasi ugradi veliki džakuzi.

foto: Beta/ Miloš Miškov

Stan u kojem će ona sa porodicom živeti ima oko 150 kvadratnih metara, a Viki je učestvovala u sređivanju svakog kutka. U stanu će biti svega što je potrebno za život jedne porodice, a Viki je želela da se posebno uredi terasa koja je veoma velika. Kako iz kuće prelazi u stan, Viki nije želela da izgubi osećaj koji je imala u dvorištu svog doma, pa će terasa biti posebno uređena. U jednom delu terase se već gradi veliki džakuzi, biće dosta zelenila, deo za roštilj, kao i posebne garniture od bambusa.

foto: Nemanja Nikolić

U jednom od tri stana, koliko ih je kupila u ovom naselju, Viki će živeti sa porodicom. U drugom će živeti njen rođeni brat, dok treći planira da izda. Viki je priznala da je pazarila nekretnine, ali o detaljima nije pričala u javnosti.

SORAJA VUČELIĆ

foto: Damir Dervišagić

Iako je zabrana ulaska u Srbiju još uvek na snazi, starleta Soraja Vučelić rešila je da ipak uloži u nekretninu u Beogradu na vodi, za koju je iskeširala tričavih 250.000 evra. Soraja već poseduje stan na Voždovcu, gde je i boravila dok je živela u Beogradu, ali čim je čula za projekat Beograd na vodi, rešila je da se počasti stanom, s obzirom na to da je navikla na to da živi na visokoj nozi.

ŽIKA ŠARENICA

Žika Nikolić nedavno je kupio stan u naselju Beograd na vodi, kompleksu koji je još u izgradnji, a za njega je izdvojio, kako tvrde izvori, oko 150.000 evra. Zgrada u kojoj je Žikina nekretnina je tek završena i nalazi se svega pedesetak metara od reke Save.

foto: Zorana Jevtić

- Useljavamo se ovih dana, evo baš danas supruga i ja smo došli ovde jer nam stiže nameštaj. U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke - rekao je Žika nedavno novinarima.

DANIJELA VRANIĆ

I pevačica Danijela Vranić je takođe kupila stan u ovom naselju i istakla je da je srećna što će konačno upoznati Žiku Šarenicu.

foto: Damir Dervišagić

- On mi jedan od najomiljenijih voditelja. Nikad nisam imala priliku da ga sretnem, ali rado ga gledam na televiziji. Sad kad postajemo komšije, sigurno je da ćemo se viđati, a možda popijemo i kafu, kao prave komšije - izjavila je Vranićeva.

RADA MANOJLOVIĆ

Iako je već više od decenije jedna od najtraženijih pevačica, Manojlovićeva nije uspela da kupi nekretninu u prestonici jer je ulagala u kuću u Četerežu i u karijeru.

foto: Dragana Udovičić

Nakon što je prošle godine povukla kaparu za stan na Vračaru, Rada je rešila da postane komšinica Viki Miljković.

Prema navodima medija, stan se nalazi odmah do jednog od tri stana koje je kupila Viki Miljković, pa će ubuduće biti komšinice. Radin stan ima oko 60 kvadrata, a kako joj je ovo prva nekretnina na njeno ime, Manojlovićeva će imati pravo na povraćaj poreza.

foto: Dragana Udovičić

- Tačno je da sam razgledala nekoliko stanova. Ne bih još da pričam o kupovini da se ne bi nešto izjalovilo. Svidelo mi se nekoliko stanova, a posebno jedan. Čim se uselim, obavestiću vas - izjavila je Rada ovim povodom.

DAMIR DŽUMHUR

foto: AP/ Eduardo Munoz Alvarez

Nekoliko desetina državljana BiH kupilo je nekretninu u okviru "Beograda na vodi", stambeno-poslovnog kompleksa u izgradnji u glavnom gradu Srbije, a među njima se našao i proslavljeni teniser Damir Džumhur, koji je više puta dovođen u vezu sa srpskim lepoticama. Damir je, prema navodima medija, pazario stan u istom holu u kome je i pevačica Viki Miljković kupila stan.

foto: Sonja Spasić

I oni žele da se počaste luksuznom nekretninom

Među zainteresovanim VIP kupcima najviše je pevača, ali ima sportista i biznismena, među kojima su se našli i Željko Joksimović, proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, Zorica Brunclik i Kemiš.

Beograd na vodi je projekat vredan 3,5 milijardi evra, a cena kvadrata stambenih jedinica je 2.600 evra. Dve stambene kule imaće ukupno 296 stanova, a ima 7.000 zainteresovanih kupaca. Najmanje 50 odsto projekta mora da bude završeno u narednih 20 godina, dok je rok za završetak celog projekta 30 godina.

foto: Beta/ Miloš Miškov

Izgradnjom BW Residences završena je prva faza projekta, zgrada je visoka 20 spratova i ima 296 stanova, koji su po strukturi od dvosobnih do petosobnih.

U njoj se, od pratećih sadržaja, nalaze bazen za decu i odrasle, teretana sa najsavremenijom opremom, igraonica za decu, recepcija. Tu su i dva podijuma za stanare sa zelenim površinama i dečijim igralištem, kao i podzemna garaža, lokali, kafići i restorani u prizemlju.

Bonus video

BEBEK JE MIRU UPOZNAO PRE 20 GODINA! Od nje je tražio samo jedno, a ona nije časila časa kad je trebalo to da ISPUNI!

(Espreso.co.rs/ L.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.