SAŠA POPOVIĆ SPUSTIO SUKNJU DARI BUBAMARI: Kad je krenula da MEŠA, zadnjica joj ispala, sve se videlo! (FOTO)
Dara Bubamara, Foto: Printscreen Instagram

šou!

SAŠA POPOVIĆ SPUSTIO SUKNJU DARI BUBAMARI: Kad je krenula da MEŠA, zadnjica joj ispala, sve se videlo! (FOTO)

Ona se na svojim društvenim mrežama pohvalila kadrovima iz emisije na čijem se snimanju, po svemu sudeći, ludo zabavljala

Objavljeno: 11:55h

U jednoj od predstojećih epizoda popularnog šou programa "Zvezde Granda" , jedan od gostujućih članova žirija biće pevačica Dara Bubamara.

Ona se na svojim društvenim mrežama pohvalila kadrovima iz emisije na čijem se snimanju, po svemu sudeći, ludo zabavljala.

Kako se može primetiti na video snimku najave nove epizode, Dara je u jednom trenutku odlučila da ustane sa stolice i popne se na sto kako bi mogla da zaigra uz takmičare koji pevaju. Obučena u crnu kožnu skunju, Dara je stojećki na pultu krenula da vrti kukovima i podigla ruku u zrak.

foto: Pritnscreen

S obzirom na to da je njena suknja bila kratka, a da je kamera krenula da snima otpozadi i da se njena zadnjica providila, Saša Popović morao je da ustane sa svoje stolice i približi se Dari kako bi joj spustio suknju i sakrio zadnjicu od kamere.

foto: Pritnscreen

Dara nije obaćala puno pažnje na to, već je nastavila da meša, a na svojim društvenim mrežama je prokomentarisala "kakva šou emisija" sa emodžijem vatrice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.