NA PITANJE DA LI ĆU IKADA POSTATI MAJKA DOBIJALA SAM ODGOVOR NE: Dragana Džajić progovorila O BORBI za potomstvom
Dragana Džajić, Miloš Ivanović, Foto: Printscreen

USPELA DA SE IZBORI

NA PITANJE DA LI ĆU IKADA POSTATI MAJKA DOBIJALA SAM ODGOVOR NE: Dragana Džajić progovorila O BORBI za potomstvom

Ona i Miloš još nisu odabrali ime za naslednika

Objavljeno:

Dragana Džajić, naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, pre pet meseci udala se za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, a par će kroz nekoliko meseci dobiti sina. Međutim, lepa dizajnerka kaže da je prošla kroz mnoge teške trenutke dok nije ostala u drugom stanju.

Dragana i Miloš su odmah nakon venčanja saznali da će postati roditelji.

foto: Vladimir Šporčić

- Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete - počela je svoju ispovest Dragana za magazin "Story".

- Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - iskreno je ispričala.

foto: Damir Dervišagić

Dragana je dodala da ona i Miloš još nisu odabrali ime za naslednika, ali da će sigurno izbor pasti na neko srpsko ime jakog značenja.

Bonus video

MALA LORENA UPALA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA PA SE UVALILA PRAVO KOD TATE! A tek da čujete kako je ušla u studio! Popović PODETINJIO kad ju je ugledao!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.