VRANJEŠU NI CECA NIJE POMOGLA: Puko 100.000 € za LOŠE OZVUČENJE i 20 gostiju! Sve ODZVANJALO od praznog kluba!
Ognjen Vranješ, Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

FIJASKO

VRANJEŠU NI CECA NIJE POMOGLA: Puko 100.000 € za LOŠE OZVUČENJE i 20 gostiju! Sve ODZVANJALO od praznog kluba!

Iako mu hitove na uvce pevala najveća zvezda Balkana, Svetlana Ceca Ražnatović, čak ni to nije pomoglo

Objavljeno:

Fudbaler AEK-a Ognjen Vranješ proslavio je rođendan u jednom klubu u Atini, a Informer otkriva detalje koji se kriju iza najavljivane gala proslave!

Naime, žurka za koju je iskeširao neverovatnih 100.000 evra, bila je sve samo ne gala! Iako mu hitove na uvce pevala najveća zvezda Balkana, Svetlana Ceca Ražnatović, čak ni to nije pomoglo jer je ozvučenje bilo veoma loše!

Na samom slavlju bilo je 20-ak ljudi, od kojih je 18 igrača iz njegovog kluba, a od poznatih imena našli su se i sadašnji tehnički direktor AEK-a Ilija Ivić, kao i košarkaški menadžer Aca Rašković koji je došao sa suprugom.

Međutim, u klubu je sve odzvanjalo što od lošeg ozvučenja, što od praznih stolova!

Inače, kako bi ostvario svoj plan, srpski fudbaler iz BiH je još pre mesec dana dogovorio da se mu se Ceca pojavi na rođendanskoj proslavi u jednom luksuznom hotelu u Atini.

- Rekao joj je da će platiti koliko treba, samo da dođe. Kazao joj je čak da ne mora ni da peva! Ipak, dogovorili su se da Ceca oko ponoći otpeva svoj standardni blok od sat vremena i za to joj je unapred platio 50.000 evra - objašnjava sagovornik i dodaje da je Vranješ još toliko potrošio za pevačicin prevoz, smeštaj i svitu:

- Organizovao je privatni avion kojim je Ceca juče sa Kipra doletela u Atinu. Sa sobom je povela frizera Stevana Radivojevića, koji je uvek prati na nastupima, ali i sestru Lidiju Ocokoljić. Za njih je Ognjen obezbedio apartman u jednom od najboljih hotela u centru Atine kako bi mogli da uživaju u komforu.

Bonus video

GOSTI DOŠLI SA SVIH STRANA U ATINU, VRANJEŠ NAPRAVIO GALA ŽURKU: Pogledajte gde fudbaler slavi 30. rođendan i ko je prvi STIGAO!

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.