Video od Veljka? Brenin sin i muž divljali 150 na sat u kolima od 150.000 evra! (FOTO)

Tata ga pustio

Video od Veljka? Brenin sin i muž divljali 150 na sat u kolima od 150.000 evra! (FOTO)

Izgleda da su Živojinovići nadmašili i Ražnatoviće, pošto je Veljkovo divljanje po beogradskim ulicama ništa u odnosu na ovo
Objavljeno:

Suprug pevačice Lepe Brene, Boba Živojinović sa najmlađim sinom Viktorom uživao je u brzoj vožnji auto-putem, sve do trenutka dok ih nisu zaustavili presretači. Viktor je sa svojim "majbahom" jurio 150 kilometara na sat. Sve bi mu oprostila, ali ovo.. Brena će odlepiti kad vidi sa kojom zvezdom naše estrade se Viktor uortačio!

Kako su nedavno pazarili skupoceni automobil marke "majbah" od Tonija Bjelića, supruga pevačice Dragane Mirković, koji košta 150.000 evra, zajedno su rešili da ga testiraju na putu i vide koliku maksimalnu brzinu može da razvije. U luksuznom automobilu bio je i Boba Živojinović, a incident se desio na auto-putu E75 Beograd - Novi Sad. Prvi put posle incidenta: Ljuba Perućica otkrio u kakvim je odnosima sa Aleksandrom Prijović! (FOTO) Deca naših poznatih često imaju ovakve ispade bahaćenja, setimo se samo Veljkovih divljanja po ulicama Beograda, ali izgleda da ga je Viktor ovaj put nadmašio.
- Viktor je vozio, a na mestu suvozača nalazio se Boba Živojinović. Oni su isprobavali "majbah S500", koji su nedavno pazarili. Pošto su vozili prebrzo, zaustavila ih je policija. Utvrđeno je da je Viktor za 42 kilometra na sat prekoračio dozvoljenu brzinu, pošto je vozio 150 km na sat. Iako je na toj deonici dozvoljeno 120 kilometara na čas, za Živojinovića, koji je početnik, ograničenje je 108 km/h - rekao je izvor. Policajci u takozvanim presretačima sustigli su ih i signalizirali im da se zaustave, što su oni i učinili. Zatim je Boba izašao iz automobila i pokušao da opravda sina, koji je jurcao po putu.

Živojinović je ostao u automobilu, gde je legitimisan
tako da nije postojala mogućnost da se izvuče iz ove situacije koja za ovu vrstu prekršaja iznosi od šest do dvadeset hiljada dinara. kažnjen zavisi i od toga da li ima još neki registrovan saobraćajni prekršaj
zbog čega su njegovi roditelji nedavno organizovali gala proslavu u jednom luksuznom beogradskom hotelu. Kurir.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.