Pomirili se Sloba i Helena? Pevač joj oprostio dopisivanje sa političarem!

konačno opet zajedno!

Pomirili se Sloba i Helena? Pevač joj oprostio dopisivanje sa političarem!

Sloba i Helena su raskinuli pre mesec dana zbog čestih nesuglasica koje uglavnom svaki mladi par ima u vezi
Objavljeno: 09:01h

Pevač i naslednica Milana Topalovića rešili sve nesuglasice zbog kojih su raskinuli i nedavno izašli u restoran na večeru s prijateljima. Sloba priznao da je voli i dobio ovakav odgovor! Evo šta je Helena poručila svom bivšem dečku! (FOTO) Iako se spekulisalo da su devetomesečnu vezu okončali jer je pevač u telefonu ćerke Milana Topalovića Topalka našao prepisku s bivšim učesnikom „Parova“ Aleksandrom Požgajem, očigledno su te nesuglasice prevazišli i ponovo su počeli da se viđaju. U prilog tome govore fotografije koje je uslikao naš paparaco u jednom prestoničkom restoranu na kojima se jasno vidi da su Helena i Sloba u odličnim odnosima.

Facebook/Slobodan Vasić
- Sloba i Helena su raskinuli pre mesec dana zbog čestih nesuglasica koje uglavnom svaki mladi par ima u vezi. Tačno je i to da neko vreme nisu govorili, a pošto je Vasiću mnogo stalo do Topalkove ćerke, on je na sve načine pokušavao da se pomiri s njom. On želi da njihova veza uspe. Istina je da njihov odnos u poslednje vreme nije bio idealan, ali je Vasić spreman sve da učini kako bi on i Helena opstali - priča naš izvor blizak pevaču. Ovim povodom pozvali smo Topalkovu naslednicu, koja nije želela da detaljiše o pomirenju s Vasićem.
Instagram/helena_topalovic
- Sloba i ja se viđamo. Normalno se i čujemo. Nismo u lošim odnosima, a sve ostalo ne bih da komentarišem - bila je kratka Helena Topalović. Pozvali smo i njenog oca, koji je na naše pitanje da li zna da mu je ćerka ponovo bliska s Vasićem kratko i jasno poručio: - Ja volim Slobicu - izričit je bio Topalović i nije želeo da kaže više nijednu reč. (Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.