OVO JE DUGO KRIO Humani potezi Bogdana Diklića ostaviće sve BEZ REČI: Nisam želeo da se ovo pojavi u MEDIJIMA
Foto: Damir Dervišagić

SVAKA ČAST

OVO JE DUGO KRIO Humani potezi Bogdana Diklića ostaviće sve BEZ REČI: Nisam želeo da se ovo pojavi u MEDIJIMA

Glumac Bogdan Diklić godinama je izrađivao brojanice od poludragog kamenja koje je prodavao preko Patrijaršije, a sakupljeni novac uplaćivao u humanitarne svrhe. Međutim, proizvodnju trenutno mora da stopira.

Objavljeno:

Pored aplauza koji dobija nakon završene predstave ili na kraju premijere nekog filma, glumcu Bogdanu Dikliću treba da aplaudiramo i zbog humanitarnih poduhvata, o kojima javnost malo zna. Naime, godinama unazad Diklić izrađuje brojanice od poludragog kamenja, a ono što čini sa njima je za svaku pohvalu. Neke od brojanica Diklić je poklonio dragim ljudima, ali većinu prodaje preko Patrijaršije. Novčana sredstva sakupljena od prodaje ovih brojanica uplaćuje u humanitarne svrhe. Glumac poludrago kamenje za izradu brojanica nabavlja iz Rusije, a kako trenutno ima problema sa materijalom, prinuđen je da stopira izradu.

foto: Ivan Stojanović

Bogdan Diklić je čvrstog stava da o svom poduhvatu ne želi da priča u javnosti jer smatra da se humanitarnim delima ne treba hvaliti.

- Da, činio sam to, ali ni u kom slučaju nisam želeo da se to pojavi u medijima, jer bih to doživeo kao sopstveno licemerje. Ako čovek nekada nekome i pomogne, ne treba time udarati na sva zvona. Mogu da kažem da mi je žao što se to pojavilo u medijima - rekao je za „Blic” Bogdan Diklić, i dodao:

- Nažalost, već jedno izvesno vreme ne pravim brojanice, jer imam problema sa nabavkom materijala, ali se nadam da ću taj problem rešiti - istakao je glumac.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.