ANABELA MORA HITNO POD NOŽ: Pevačici na ultrazvuku uočene promene!
Anabela, Foto: Magazin IN

Zakazana operacija

ANABELA MORA HITNO POD NOŽ: Pevačici na ultrazvuku uočene promene!

Pre dve decenije ugradila je silikone, a pet godina ranije je operisala tumor na dojci

Objavljeno:

Pevačica i majka pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani Anabela Bukva moraće u što kraćem roku da silikonske implante, kojima je pre skoro dve decenije povećala svoje grudi, izvadi i zameni novim.

Kako navodi Pink.rs, pevačica je već zakazala operaciju u jednoj privatnoj klinici, a na ovaj korak se odlučila nakon što je sasvim slučajno otišla na pregled tokom kojeg je ultrazvuk pokazao određene promene, zbog kojih je neophodna nova intervencija.

Redovno se ona kontroliše, a poslednji put je skroz neplanirano rešila da se pregleda, onda kada je sa Lunom išla na kliniku, zbog njene operacije. Ultrazvuk je pokazao da jedan implant ne stoji baš kako treba, da se vremenom deformisao... Dobro, i ne treba da čudi, jer Anabela baš, baš dugo ima silikone. Odmah se konsultovala sa doktorom, koji ju je posavetovao da to operiše čim pre i stavi nove implante", ispričao je za Pink.rs izvor blizak pevačici i dodao da je operaciju već zakazala.

foto: Printscreen/Youtube

Anabela je potvrdila ova saznanja i priznala da će uskoro opet otići pod nož.

Da, istina je, treba da idem opet na operaciju... Imala sam zakazano baš za danas, ali razbolela sam se, pijem antibiotike, zbog toga sam morala da odložim to, dok ne ozdravim", kaže Anabela, koju je zatim otkrila i razloge zbog kojih će morati da stare silikone zameni novim.

Posle skoro 20 godina i dve trudnoće, grudi su izgubile formu, a jedan silikon se malo pomerio, ne stoji kako treba, pa je poželjno da se to promeni u naredna tri, četiri meseca.

Rekla je da njeno poprsje neće biti znatno veće.

Ne, možda će biti samo malo veće, ništa drastično, ali mislim da ću to prepustiti doktoru kom verujem jer on ipak zna šta je najbolje za moju konsituciju. Sada imam trojku, a to će biti možda malo jača trojka", objasnila je Anabela.

Pevačica je, inače, među prvima na našoj estradi stavila silikone, davne 2000. godine. Inače, Anabela je pet godina pre toga operisala tumor na dojci.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.