ESTRADA ŠOKIRANA KRIMI RADOM I NJENIM ARSENALOM ORUŽJA! Aca Lukas priznao: Znam je sa tezgi, ne mogu da VERUJEM
Foto: Printscreen Instagram

NIKO NE MOŽE DA VERUJE

ESTRADA ŠOKIRANA KRIMI RADOM I NJENIM ARSENALOM ORUŽJA! Aca Lukas priznao: Znam je sa tezgi, ne mogu da VERUJEM

Nekoliko puta sam nastupao sa Radojkom Kecman i znam je iz viđenja, ali ako je kriva za nešto, to prepuštam policiji, kazao je Aca Lukas nakon što je kod njegove koleginice nađeno oružje za profesionalne likvidacije

Objavljeno:

Radojku Kecman znam sa tezgi i ne znam ništa o tom oružju što je navodno nađeno kod nje. Ako je za nešto kriva, to prepuštam nadležnim organima, kazao nam je pevač Aca Lukas, komentarišući hapšenje svoje koleginice, u čijem stanu u Novom Sadu je pronađen arsenal oružja za profesionalne likvidacije.

Puška premazana lakom

Radojka je, kako smo saznali, uhapšena u četvrtak zajedno sa svojim prijateljem, državljaninom Švedske Svetozarom Živkovićem. U Radojkinom stanu otkrivene su dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi Živković pronađeno je još 11 automatskih pušaka, kao i 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje, sa deset prigušivača, i veća količina municije.

foto: Printscreen Instagram

Aca je ostao u šoku kad je iz medija čuo za Radojkino hapšenje.

- Par puta smo nastupali zajedno. Znam je iz viđenja, ali se ne družim s njom. Šta ona privatno radi, to ne znam. Ako je kriva za nešto, prepuštam nadležnim organima da to ispitaju i reše - rekao je Aca za Informer.

Radojka je, inače, često nastupala po klubovima i restoranima u Srbiji i u inostranstvu i bila je aktivna na Instagramu, gde je objavljivala slike s mnogim poznatim pevačima. Između ostalog i sa Aleksandrom Vuksanovićem, poznatijim po nadimiku Aca Lukas.

Policija ispituje da li je Kecmanova bila deo lanca trgovaca oružjem, ili je čuvala puške za neki kriminalni klan.

foto: Printscreen Instagram

- Jedna od zaplenjenih pušaka bila je premazana belim lakom, kojim kriminalci premazuju oružje kako bi posle zločina mogli lakše da ga zapale. Lak pomaže da puška ili pištolj brže izgore, a najčešće se mažu tokom pripreme za naručeno ubistvo. Budući da je ta jedna puška već bila namazana, veruje se da je priprema neke likvidacije bila pri samom kraju, pa istražitelji proveravaju ko je trebalo da bude meta - naveo je izvor iz istrage.

Novo, neupotrebljeno

Prema njegovim rečima, pevačica i njen prijatelj su najverovatnije bili deo neke moćne kriminalne grupe.

foto: Printscreen Instagram

- Mala je verovatnoća da su njih dvoje bili direktno angažovani za likvidacije. Dokazi koji su dosad prikupljeni ukazuju da su oni čuvali oružje za nekoga. Oružje je novo i vidi se da nije bilo upotrebljavano. Ipak, to će se sve sa sigurnošću znati nakon veštačenja - rekao je naš sagovornik, i dodao da su u stanovima koje su koristili Radojka i Svetozar pronađeni i mobilni telefoni, kao i laptop, koji su takođe poslati na veštačenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.