PRVA ISPOVEST NIVES CELZIJUS O BIVŠEM MUŽU: Hteo je da budem DOMAĆICA, a ja sam za pola sata uzimala 4.000 EVRA
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

PRVA ISPOVEST NIVES CELZIJUS O BIVŠEM MUŽU: Hteo je da budem DOMAĆICA, a ja sam za pola sata uzimala 4.000 EVRA

Pevačica i spisateljica Nives Celzijus godinama intrigira javnost svojim potezima, a posebno turbulentan period njenog života bio je onaj dok je bila u braku sa fudbalerom Dinom Drpićem.

Objavljeno:

Nives i Dino bili su u braku od 2005. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, te danas žive u istoj ulici i pomažu jedno drugom. Venčali su se u Las Vegasu, a ubzo posle svadbe Dino je dobio profesionalni angažman u Nemačkoj, gde je Nives stekla veliku popularnost.

- Odmah je krenula pomama za nama. Šetali smo ulicom i videli bismo sebe na naslovnicama. Pre mene titulu najzgodnije dame Bundeslige nosila je Silvia van der Vart, supruga fudbalera Rafaela. Kad su je upitali koga vidi kao svoju naslednicu, odabrala je mene. Ubrzo su mi i službeno dali tu titulu. Silviji sam se divila, gledala sam je na televiziji, a ona je mene hvalila. Ludo - ispričala je za 24sata.hr Nives Celzijus, koja je ubrzo nakon toga dobila ponudu da piše kolumnu za nemački "Bild".

- Ponudili su mi da budem kolumnistkinja, videli su da će to biti dobro i za njih i za mene, i bilo je. Moje kolumne bile su jedne od najčitanijih na celom portalu. Za karticu teksta nedeljno bila sam odlično plaćena. U Nemačkoj nikad nisam bila, kako bi se reklo, A lista selebritija, ali svejedno bih za pola sata pojavljivanja na nekom događaju zaradila 3000-4000 evra - otkrila je ona za pomenuti hrvatski portal.

Nives i Dino dobijali su ponude za ulazak u rijaliti, i dok je ona u tome videla dobru priliku za zaradu, fudbaler nije želeo takvu vrstu popularnosti.

- Njemu je smetala ta pažnja. On je hteo da budem samo domaćica, a ja sam želela da radim - kaže ona.

Kada je Dino potpisao za brunejski DPMM, Nives je odlazila kod njega na mesec dana, a brunejski princ je zbog nje čak promenio protokol na rođendanu svog sina.

- Dino je dobio dobar ugovor tamo. Ja sam dolazila i onda bih ostajala mesec dana. Vlasnik kluba je brunejski princ, prestolonaslednik, dolazio je na utakmice. Kod njih je pravilo da se žene ne rukuju s muškarcima. I dolaze sve zvanice, s muškarcima se princ rukuje, sa ženama ništa. Ali meni je na kraju pružio ruku - navela je ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.