Danas je dan za ljubav! Pomirila se dva omiljena srpska selebriti para! (FOTO)

ljubav pobeđuje!

Danas je dan za ljubav! Pomirila se dva omiljena srpska selebriti para! (FOTO)

Javnost su nedavno uzdrmale vesti da su dva estradna para okončala svoje veze. No, oni su ipak našli način kako da prevaziđu sve prepreke
Objavljeno: 17:57h

Priča bez srećnog kraja i nije prava priča! Javnost su nedavno uzdrmale vesti o tome da su dva para sa naše estrade okončala svoje veze - Sloba i Helena i Vuk Kostić i njegova koleginica Jelisaveta Orašanin. Ovih 10 raskida su 2015. potresli estradu! Mislili su da će ljubav trajati večno, ali... (FOTO) Međutim, danas se pojavila informacija da su se i jedan i drugi par ponovo spojili. Kako domaća štampa piše pevač "Granda" Sloba Vasić i naslednica "Zvezde Granda" Topalka, Helena Topalović, opet su zajedno.

Par je bio u vezi od prošle jeseni, ali je nedavno objavio raskid, i to navodno zbog Helenine prepiske sa učesnikom Parova. Sada su Helena i Sloba opet u ljubavi. Vuk Kostić i Jelisaveta takođe su obnovili vezu koja je bila "na pauzi" tokom proteklih nekoliko meseci. Iako su proteklih sedmica davali prilično oprečne izjave koje su se ticale njihovog privatnog života, izgleda da je svemu tome došao kraj. Da je prava ljubav pobedila, iako je bila u krizi, dokaz su i njihove najnovije zajedničke fotografije glumaca nastale na koncertu "Tropiko benda".
- Počeli su ponovo intenzivno da se viđaju i shvatili su da je njihova ljubav prava. Zasada još uvek ništa ne žele da govore, ali dovoljno vam je što ih vidite zajedno - otkrila je prijateljica poznatog para. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.