KIKA POSLE HAOSA U JUTARNJEM PROGRAMU: Baka Prase je DEMONSTRIRAO NEKULTURU I BAHATOST pred milionima!
Foto: Printscreen/jutjub/kika

RAT JUTJUBERA SE NASTAVLJA

KIKA POSLE HAOSA U JUTARNJEM PROGRAMU: Baka Prase je DEMONSTRIRAO NEKULTURU I BAHATOST pred milionima!

Nakon skandala koji se dogodio u jutarnjem programu na "Prvoj" televiziji, kada su se jutjuberi Baka Prase i Kika posvađali ispred milionskog auditorijuma na nacionalnoj televiziji, Kika je za progovorila o sukobu sa Bakom i njegovom današnjem ponašanju u emisiji.

Objavljeno:

Ona tvrdi da je uradila ispravnu stvar, jer je pokušala da objasni roditeljima i deci koji je prate da i te kako, može biti dobar uzor - kultura, pristojna i fina - kao i da je na kraju dana, sve samo zabava i običan "jutjub" , a ne realnost, ali da je sa druge strane Baka Prase pokazao, kako dodaje, veliku nezrelost.

"Dogodila se demonstracija nekulture i bahatosti od strane Bake Praseta, a to je upravo ono što sam zamerala i na šta sam skretala pažnju. To se dešava na jutjub sceni. Hteli da priznamo ili ne, to loše utiče na najmlađe, i svesna sam da se podigla velika prašina čim smo dospeli u medije" , izjavila je Kika za "Blic".

foto: Printscreen

"Zato je moja zamisao bila da dođem danas da spustimo tenziju i argumentovano razgovaramo. Želela sam da objasnimo deci da je ovo samo zabava i jutjub i da ovo nije rat koji treba da doživljavaju kao stres. Međutim, na svaki pokušaj mene i voditeljke da razgovaramo o problemima, od strane Bake Praseta mogli ste da vidite nezrelo ponašanje, i komentare da su psovke i vređanje u redu" , tvrdi ona za "Blic".

Kika je dodala da je i sama šokirana Bakinim tvrdnjama da su psovke i vređanja u redu, kao i da u tome nema ničega lošeg.

"Potvrdio je da je nikakav uzor našoj deci, s obzirom na to da je rekao da nema ničeg lošeg u vređanju i psovanju. Njemu je vređanje i psovanje isto. Ne kažem da sve radi pogrešno, ali smatram da deca od njega kupe bahato ponašanje i nekulturu, poput ove koje je pokazao u emisiji" , dodaje Kika za "Blic".

"Zanemela sam kada sam čula da neko može da poredi Nikolu Teslu i Novaka Đokovića zajedno sa Baka Prasetom. Što se mene tiče, nastaviću da radim i posle ovoga danas, jer sam još sigurnija da radim pravu stvar. Zadovoljna sam i jer sam pokazala roditeljima da vređanje i psovke nisu jedini oblik ponašanja i da možemo da snimamo i zanimljiv materijal, a da ne proizvodimo energiju nasilja, vređanja i linča" , završila je Kika.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.