PAPARACO! SADA JE SVE POTVRĐENO! Sloba uhvaćen kako izlazi iz ANABELINE ZGRADE (VIDEO)
Foto: Printscreen

POMIRENJE?

PAPARACO! SADA JE SVE POTVRĐENO! Sloba uhvaćen kako izlazi iz ANABELINE ZGRADE (VIDEO)

Kao bomba odjeknula je vest da će pevač Sloba Radanović po svemu sudeći postati prvi komšija Anabele Bukve, a to su potvrdile i paparaco fotke bivšeg zadrugara, na koji se vidi kako izlazi iz zgrade Lunine mame!

Objavljeno:

Pinkova zvezda Sloba Radanović rešio je da kaže zbogom podstanarskom životu i konačno se skući u srpskoj prestonici u kojoj već mesecima traži stan po svojoj meri. Kako se saznaje, našao ga je, i to baš u zgradi u kojoj godinama unazad živi pevačica Anabela Bukva, sa kojom je na ratnoj nozi otkako su on i njena ćerka Luna Đogani po završetku prve "Zadruge" doživeli ljubavni brodolom!

U prilog tome govore i paparaco fotografije i snimci mladog pevača, kojeg su kamere danas poslepodne uhvatili kako izlazi iz zgrade na Košutnjaku, u kojoj godinama živi Anabela.

Nakon što je obišao luksuzni penthaus koji planira da kupi, a koji se prostire na čak 160 kvadratnih metara, Sloba je izašao iz zgrade, kratko se zadržao na ulici, gde je proćaskao s poznanikom kojeg je po izlasku iz zgrade sreo, a potom se odvezao u nepoznatom pravcu.

Inače, Slobi je za oko zapao dupleks s prelepim pogledom na Košutnjak, prostire se čak na 160 kvadrata, a vrednost nekretnine procenjuje se na vrtoglavih 250.000 evra!

- On već godinama u Beogradu živi kao podstanar, muka mu je više da plaća kiriju, traži stan, seli se iz jednog u drugi deo grada, pa je rešio da se konačno skući, kad je već trenutno u mogućnosti. Sloba mesecima unazad traži veliki, prostrani stan koji bi zadovoljio sve njegove kriterijume, a sada je takav, izgleda, konačno našao, i to tik do Anabele. Iskreno, svima nam je bilo malo čudno što je zapeo da stan kupi baš tu, ali dobro... I on nam je sam rekao da se ne opterećuje što će mu prva komšinica biti Anabela, da ga to ne interesuje, da nema problem s tim, već da mu je važno da stan bude po njegovoj meri i da mu cena odgovara - rekao je izvor blizak pevaču

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.