OGLASILA SE CECINA PRIJA: Progovorila u kakvim je odnosima s folk zvezdom, budućem zetu NE DA KUĆU U MIRAZ! (VIDEO)
Veljko i Bogdana su zakazali svadbu za 24. novembar, Foto: Damir Dervišagić

otvorila dušu

OGLASILA SE CECINA PRIJA: Progovorila u kakvim je odnosima s folk zvezdom, budućem zetu NE DA KUĆU U MIRAZ! (VIDEO)

Bogdanina majka Danijela Rodić otvoreno o Ražnatovićima

Objavljeno:

Za portal Pink.rs odlučila je da se oglasi buduća tašta Veljka Ražnatovića i majka njegove verenice Bogdane Rodić, Danijela Rodić.

Ona ne krije sreću što će uskoro postati baka, a otkrila je i kako je prihvatila vest da je njena naslednica ostala u drugom stanju sa Ražnatovićem.

Očekivali smo u skorije vreme da ostane trudna, samo nismo znali šta i kada, ali sam se obradovala kada su nam javili da je ostala u drugom stanju. Veljko mi je javio to", govori Danijela, koja je pre nekoliko dana saznala da će postati baba.

Bogdanina majka ističe da Veljko Ražnatović redovno dolazi u njihov porodični dom koji se nalazi u Titelu, a zatim nam je ispričala i kako izgleda njena komunikacija sa budućim zetom.

Veljko dolazi kod nas ovde u kuću, kada je tu više je sa Bogdanom, mi smo na poslu, ali sedimo i zajedno uveče. Onda dođe njihovo društvo, pa svi zajedno uživaju. Ovo sa njima je bila sudbina da se sretnu i uzmu", izjavila je Danijela.

Sa budućom prijom Cecom Danijela ističe da je redovno u kontaktu, a zatim je otkrila i kako izgledaju njihovi razgovori. Priznala je da bi volela da na svadbi njene mezimice zapeva Ceca uz čije hitove uživa decenijama.

Sa Cecom sam redovno u kontaktu, sada ovih dana redovno pričamo o pripremama za svadbu i dogovoramo se oko svih detalja. Za sada je sigurno da će svadba biti u Hajatu, 24. novembra. Ceca je sada na Kipru, pa kada se bude vratila, onda ćemo da nastavimo da se dogovaramo", priča Danijela i dodaje:

foto: Printscreen

Samo bih volela da Ceca zapeva na svadbi, mada mogu i njeni prijatelji koji će verovatno doći na svadbu. Oni su meni mnogo dragi, ali Ceca je na prvom mestu. I pre svega ovoga mi je bila na prvom mestu" dodaje Rodićka.

Danijela je u sjajnim odnosima sa Veljkom Ražnatovićem, a nedavno se pojavila i informacija kako će Cecin sin živeti na mirazu kod Rodića, od kojih će dobiti kuću na nekoliko spratova. To Danijela negira i ističe da za sada nemaju konkretne planove oko miraza.

Ma kakav miraz... To nije istina. Tu je ta naša porodična kuća koju smo kupili kao vikendicu da se malo odvojimo iz grada. Deca su tu, ali ništa konkretno se nismo dogovarali oko miraza, više smo se dogovarali oko pripreme svadbe", završava Danijela.

Veljko Ražnatović redovno odlazi kod Rodića na imanje, a u video-snimku koji se nalazi u nastavku možete pogledati kako oni provode jedan dan na njivi.

Primetno je da Ražnatović pomaže taštu i tašti oko održavanja imanja, kao i da ne beži od poljoprivrednih poslova.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.