ARKAN JE ZA CECU DAO BRDO PARA! Folk zvezda je najskuplje plaćena mlada u Srbiji! Drži rekord već 24 godine! (FOTO)
Željko i Svetlana Ražnatović, Foto: Instagram / Legende devedesetih

celo bogatstvo

ARKAN JE ZA CECU DAO BRDO PARA! Folk zvezda je najskuplje plaćena mlada u Srbiji! Drži rekord već 24 godine! (FOTO)

Da li će Veljko Ražnatović premašiti sumu kojom je njegov otac otkupio Cecu, videćemo za mesec dana

Objavljeno:

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da će folk zvezda postati baka!

Pre nekoliko dana Svetlana Ceca Ražnatović je obelodanila vest da je Bogdana Rodić, verenica njenog sina trudna.

Ubrzo je usledila i vest o svadbenom veselju - objavljeno je da će venčanje biti upriličino 24. novembra u prestoničkom hotelu "Hajat", zbog čega su presrećni Ražnatovići užurbano otpočeli pripreme za ovaj važan dan!

foto: Damir Dervišagić

Veljkova svadba će, kao što je i Ceca ranije priznala, biti prava srpska, tradicionalna, te ne treba da čudi što će mladenci ispoštovati većinu običaja bez koje nijedno svadbeno veselje ne može da prođe, a jedno od njih je svakako kupovina mlade.

foto: Printscreen Youtube

Isti običaj ispoštovali su i Veljkovi roditelji, Ceca i pokojni Željko Ražnatović Arkan, na svojoj svadbi koja je proglašena "svadbom veka" 1995. godine.

Cecu je tada mladoženji Arkanu i njegovim svatovima prodavala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, a po svemu sudeći, Ceca je bila najskuplje plaćena mlada u Srbiji!

foto: Printscreen Youtube

Naime, Arkan je prvo dao nekoliko štoseva sa nemačkim markama, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocena narukvica od dijamanata.

foto: Printscreen Youtube

Kao da ni to nije bilo dovoljno, mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji! Lidija je na kraju popustila, a Arkan je ušao u sobu gde ga je dočekala Ceca u tradicionalnoj narodnoj nošnji.

Nema sumnje da će i Veljko odrešiti kesu krajem idućeg meseca, kada će oženiti Bogdanu, a da li će premašiti sumu kojom je njegov otac Arkan platio Cecu, ostaje da se vidi!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.