OGLASILA SE KIJA I SVE NEGIRALA: Nisam bila kod Slobe, nisam nikog UBOLA, niti je DOLAZILA POLICIJA! Ima i ALIBI...
Kristina Kockar tvrdi da se ništa nije desilo, Foto: Printscreen Youtube

Nit luk jela, nit luk mirisala

OGLASILA SE KIJA I SVE NEGIRALA: Nisam bila kod Slobe, nisam nikog UBOLA, niti je DOLAZILA POLICIJA! Ima i ALIBI...

Priznala sa kim je provela noć, a onda otkrila ko je kod nje u stanu u Beogradu

Objavljeno:

Nakon velike prašine koja se danas podigla oko njenog napada na Slobu Radanovića, koji je navodno jutros oko pet sati ujutru zbog nje pozvao policiju, oglasila se i Kristina Kockar.

Ona je za Espreso sve negirala, baš kao i Slobodan nakon što je, kako njegove komšije tvrde, Kija izvršila pritisak na njega. Navodno zvala ga je da mu da instrukcije, da usaglase izjave i trvde za medije da se ništa nije desilo.

Ne, nije tačno da sam bila tamo, niti da je dolazila policija, niti da sam ja nekog htela da ubodem i šta sam sve pročitala", rekla je Kija za naš portal, pa se osvrnula na prethodnu noć:

No MUA just @mister_x_hairspa

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Noć sam provela sa drugaricama, a mama mi je ovde u stanu u Beogradu. Ceo dan me svi zovu i zovu moju porodicu i uznemiravaju. Slobodan i ja smo izjavili i stavili smo tačku na tu priču. Niste mi problem vi novinari, nego što me je milion prijatelja i rodbine zvalo. Telefon mi zablokirao. Tako da ovim stavljam tačku što se tiče mene, a vi pišite šta god hoćete, jer vidim da i posle naših izjava svako nastavlja nešto" zaključila je Kockareva za Espreso.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.