PUSTITE NAS DA TUGUJEMO U MIRU I TIŠINI: Gruova udovica se prvi put obratila medijima nakon tragične pogibije muža!
Foto: Printscreen Instagram

Moli ZA MALO POŠTOVANJA U OVOM LAŽNOM SVETU.

PUSTITE NAS DA TUGUJEMO U MIRU I TIŠINI: Gruova udovica se prvi put obratila medijima nakon tragične pogibije muža!

U javnosti se jutros pojavila lažna vest da Gruova udovica nema novca posle njegove smrti, pa su u prodaju puštene majice kako bi im prijatelji obezbedili mali prihod od prodaje, koji bi potpomogao porodicu Andonov.

Objavljeno:

Kako mediji prenosi, muzičar Marko Đurovski odlučio je da pomogne udovici svog prijatelja Dalibora Andonova, pa je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac dao je Danici Andonov, koja nema zaposlenje.

foto: Printscreen

Kako je jedino Gru zarađivao za života, u javnosti je odjeknula vest koja nije istinita, a to je da se njegova porodica susrela se sa novim životnim problemom - nemaju dovoljno prihoda i novca.

Da podsetimo, Gruova udovica je sve do početka 2000. godine bila vrlo uspešna manekenka, a zavidnu karijeru koju je izgradila čak i u inostranstvu, Danica je ostavila kako bi se posvetila porodici.

Usled celog nemilog događaja, ali opet sa druge strane i divnog gesta koji su u reperovu čast prijatelji i kolege organizovali, oglasila se Danica Andonov, i demantovala razlog zbog kog su pomenute majice puštene u prodaju.

- Hvala svim medijima (a malo ih je) koji su shvatili gest Daliborovih prijatelja povodom prodaje modne marke "FAKE". Za one "neupućene" moj suprug je reklamirao ovu robnu marku kao prijatelj (što možete da vidite na njegovom Instagram profilu), tako da ovaj gest je jedna vrsta ZAHVALNOSTI. Na žalost, živimo u vremenu senzacija i raznih gluposti, pa u svemu tome zaboravimo na LJUDSKOST. Zamoliću Vas kao neko ko nikada nije bio deo ovog lažnog sveta, da nas pustite da tugujemo u miru i tišini. Unapred zahvalna Danica Andonov - od srca se obratila Gruova udovica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.