OVAJ DEČAK JE FATALNI ZAVODNIK: Nikad ne biste pogodili o kom ŠMEKERU je reč! (FOTO)
Ima imidž velikog zavodnika, Foto: Printscreen, My space

Hit

OVAJ DEČAK JE FATALNI ZAVODNIK: Nikad ne biste pogodili o kom ŠMEKERU je reč! (FOTO)

Do sada neviđene slike!

Objavljeno:

Dvadesetsedmogodišnji Beograđanin Stefan Karić godinama unazad važi za jednog od najpoželjnijih gradskih šmekera - osim zbog zvučnog prezimena, prestoničkim lepoticama bio je zanimljiv i zbog lepote, kao i načina na koji se prema devojkama ophodi.

Njegov imidž fatalnog zavodnika dodatno su pospešile brojne tetovaže, brza kola i skupa garderoba, međutim, aktuelni učesnik rijalitija "Zadruga" nekada je izgledao potpuno drugačije - toliko da ga mnogi ne bi prepoznali!

??‍♂️olaaaa

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Iako na Instagramu ne objavljuje fotografije iz detinjstva, one postoje na njegovom nalogu na nekada popularnoj mreži Majspejs, čiji je davno postao korisnik. Redovno je kačio tada sveže fotke koje su danas, mnogo godina kasnije, iznenadile baš sve!

foto: Printscreen, My space

Poslednjih godina Karić je nabacio kilograme, mišiće, ali i tetovaže, čega nema na njegovim starim fotkama iz detinjstva. Naravno, tu su i uspomene sa putovanja sa ocem Osmanom Karićem, koji mu je i danas najveća podrška.

Takođe, strast prema luksuznim prevoznim sredstvima je, po svemu sudeći, gajio od malih nogu kada je, takođe, bio duhovit i šarmantan, zbog čega ga fanovi koji ga prate u "Zadruzi" i dalje vole.

Pogledajte još fotografija u galeriji:

1 / 6 Foto: Printscreen, My space

Stefan je, inače, 6. septembra zvanično postao učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga", zahvaljujući kojoj je u rekordnom roku osvojio sve simpatije miliona gledalaca Pinka, ali i opravdao titulu zavodnika, budući da se šuška da su brojne zadrugarke na njega bacile oko, dok je on svoju pažnju do sada poklanjao bivšoj partnerki Jeleni Pešić i Ivi Grgurić, sa kojom je imao kratkotrajnu romansu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.