MORALA JE POD NOŽ: Bivša učesnica ZG i zvezda rijalitija Parovi HITNO HOSPITALIZOVANA! Ovo su DETALJI OPERACIJE!
Stefani Pavlović, Foto: Printscreen

muž se nije odvajao od nje!

MORALA JE POD NOŽ: Bivša učesnica ZG i zvezda rijalitija Parovi HITNO HOSPITALIZOVANA! Ovo su DETALJI OPERACIJE!

Učesnica Hepijevog rijalitija je operisana, a sve vreme uz nju je bio suprug, koji je došao iz Švajcarske.

Objavljeno: 13:40h

Stefani Pavlović napustila je vilu „Parova“, ali samo nakratko! Pevačica je zbog deformacije grudi morala da ode na remont silikona, a oporavak će nastaviti u rijalitiju.

Nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“, koja se istakla čim je kročila u luksuznu vilu u Zemunu, morala je da izađe nakratko iz zdravstvenih razloga. Pavlovićeva je pre ulaska u rijaliti zakazala operaciju, tačnije zamenu silikona, jer su joj ovi koje već ima dotrajali i izdeformisali su se, pa se dogovorila s produkcijom da joj izađu u susret.

foto: Privatna arhiva/ Kurir

- Stefani je pre nekoliko godina ugradila silikone, a još ranije je planirala da ih remontuje. Pre ulaska u „Parove“ zakazala je operaciju kod estetskog hirurga na jednoj klinici u Beogradu, pa je u dogovoru s produkcijom izašla, što je i logično, jer je zdravlje na prvom mestu. Ona se plašila da se nešto ne iskomplikuje, jer već neko vreme ima probleme s grudima. Bile su izdeformisane, tačnije, jedna strana joj je spala, pa je htela da ih podigne i onda je rešila da ugradi nove silikone - kaže naš izvor i dodaje da će se ona ubrzo vratiti u rijaliti.

- Njen plan je da nastavi oporavak u „Parovima“, jer to nije proces kao ranije da morate da ležite mesec dana kod kuće u zavojima. Oporavljaće se nekoliko dana kod kuće, a posle ulazi u rijaliti. Ona to neće da propusti, skrenula je pažnju na sebe i neće da dopusti da se njeno učešće završi tek tako - kaže izvor i dodaje da je operacija obavljena juče.

Kontaktirali smo sa pevačicinim mužem Miroslavom, koji živi i radi u Švajcarskoj, a koji je došao u Beograd da bude uz suprugu.

- Tačno je, Stefani se upravo operiše. Nadam se da će sve biti u redu. Sada ne mogu ništa da pričam jer intervencija nije gotova - rekao nam je njen suprug.

Nekoliko sati kasnije javila se i Stefani.

- Sve je u redu, nije bilo komplikacija. Doktor će me verovatno danas pustiti da se vratim u hotel, gde ću nastaviti da se oporavljam. Imala sam problem s jednom stranom grudi, spustila mi se, pa sam morala to da sredim. Zato sam ugradila nove silikone i podigla sam grudi - rekla je pevačica za "Kurir".

Stefani Pavlović je pažnju gledalaca privukla kada je pričala o svojoj burnoj prošlosti. Ona je otkrila da je radila kao animir - dama u Cirihu jer ima bolesnog brata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.