PROŠLO JE SKORO DVE DECENIJE OD ROĐINE SMRTI: Isplivali nepoznati detalji iz njegovog života!
Rođa Raičević, Foto: Printscreen Youtube

slavni pevač

PROŠLO JE SKORO DVE DECENIJE OD ROĐINE SMRTI: Isplivali nepoznati detalji iz njegovog života!

Njegovi prijatelji otkrili nešto što mnogi nisu znali

Objavljeno:

Slavni pevač Rođa Raičević preminuo je pre 18 godina, ali se o njemu i dan danas malo toga zna, zato je ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" odlučila da porazgovara sa njegovim prijateljima, saradnicima i kolegama.

Prva asocijacija kad pomislim na Rođu je njegov osmeh i naša druženja. Bio je zaljubljenik u muziku, obrazovan čovek i izuzetno talentovan. On je bio pravi dasa, čestit Crnogorac sa izrazitim vaspitanjem, šarmantan, duhovit, zgodan dasa - rekao je Slavko Banjac, Rođin veliki prijatelj i kolega.

Ja sam ga prvi put primetio u Budvi 1992. godine. Neverovatno je podsećao na Olivera - otkrio je Dragan Brajović Braja.

Bio je fantastičan muzičar, dobar muzikant, pravio je potpuno drugu vrstu muzike. Pesma "Jedno si ti, drugo sam ja" je bila namenjena meni. Bio je jako zaljubljen u Bubu Miranović. Imao je u planu da se ženi, ali zašto se nije ženio, pa zato što ga je povukla slava - navela je Dragica Radosavljević Cakana.

Mnogo je voleo muziku, bio je veoma muzikalan. Imao je tu specifičnu boju glasa, napravio je to što je napravio, a mogao je još mnogo više. Došao je sa 15 godina iz Nikšića i tu je završio srednju muzičku školu, tu je došao zbog muzike. Mi smo se upoznali na prijemnom ispitu za fakultet, kasnije smo studirali zajedno, on, ja i Slavko Banjac. Stanovali smo zajedno. Niko nije završio tu akademiju, muzika nas je uzela pod svoje, počeli smo da zarađujemo. Meni se čini da on nije bio kadar da podnese sve to što ga je strefilo u tom trenutku. On je voleo najviše sebe, bilo mu je važno kako izgleda, kako se oblači. Voleo je mnogo žene, ali nikad se nije ženio - ispričao je Miša Mijatović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.