GLUMAC PODRŽAO KOLEGE PA DOBIO PRETNJE OD LEVIJATANA: Darko Ivić pozvao POKRET da dođe kod njega na ADRESU!
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

PRETNJE I HAOS NA INSTAGRAMU

GLUMAC PODRŽAO KOLEGE PA DOBIO PRETNJE OD LEVIJATANA: Darko Ivić pozvao POKRET da dođe kod njega na ADRESU!

Glumac Darko Ivić danas je na svom instagramu pružio podršku kolegama Goranu Jevtiću i Branislavu Trifunoviću

Objavljeno: 15:54h

Popularni mladi glumac Darko ivić, poznat i kao Tadija iz filma "Pored mene" ne pada na provokacije i pretnje.

Na Instagramu Darko je "prozvao" pokret Levijatan jer su oni prvi optužili Gorana Jevtića za pedofiliju i silovanje Luke Krčedinca i dodao da se pravi kampanja protiv određenih glumaca na jako ružan način.

Nakon toga Darko je direktno prozvao Pokret Levijatan sledećim rečima:

foto: Printscreen Instagram

- Evo ovako, pošto sam saznao da se pod*uzne pudlice odnosno Levijatan raspituje za mene povodom mojih storija: Izvolite dođite - Kraljice Marije 51, zelena kapija i dvorište. Čekam vas i vaše predstavnike u bilo koje doba dana i noći na kafi. Samo nemojte kao poslednje čivavice da zovete i raspitujete se okolo o meni. Dođite ako imate problem vrlo rado vas čekam. Vaše nacionalističke šapice i mačo tetovaže kod mene ne prolaze. I onako znamo da ste plaćeni za ovo blamiranje - napisao je Darko.

Espreso.co.rs kontaktirao je glumca kako bi proverili o čemu se ovde zapravo radi:

- Na svom profilu sam podržao kolege Branislava Trifunovića i Gorana Jevtića zbog medijskih napada na njih u poslednjih nekoliko dana. A onda sam saznao od mojih bliskih prijatelja da se dotični pokret raspituje o meni i mojoj adresi, kao i to da ,,im se ne sviđaju moji stavovi", pa sam im olakšao posao da me ,,pronađu" kao sto su obećali.

Na naše pitanje da li se plaši da će mu neko zaista i doći na adresu, Darko je odgovorio:

- U ovoj zemlji je sve moguće. Ako mogu neistomišljenici da se proteraju van granica ove zemlje i napadaju fizički na ulici, zašto bih se ja nadao drugačijoj sudbini?

Kontarktirali smo i drugu stranu priče, tačnije Pavla Bihalija koji je za Espreso. rs rekao da prvi put čuje za tako nešto:

"Zaista ne poznajemo tu balerinu, i drugaricu Gorana Jevtića osuđenog silovatelja. Sa portala smo saznali za ovu laž. Verovatno hoće malo slave i da bude mangup kao on nekog negde zove, i jako bismo voleli da objavi pretnje javno pošto je to notorna laž a da ih ima to bi već uradio. Taj stori sa Instagrama koji je vama poslao je napravljen za vaš portal i ne stoji nigde na njegovom profilu. Razumemo njegovu potrebu za slavom i u to ime ćemo mu poslati jednu haljinu koje inače privatno voli da nosi. Ne bismo dalje o tome." - zaključio je on.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.