CECA PEVA VRANJEŠU NA ROĐENDANU! Šamarčina za JK, Ognjen platio Ražnatovićki najskuplji HOTEL i spremio IZNENAĐENJE
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

OPA

CECA PEVA VRANJEŠU NA ROĐENDANU! Šamarčina za JK, Ognjen platio Ražnatovićki najskuplji HOTEL i spremio IZNENAĐENJE

Bivši ljubavnik Jelene Karleuše obezbedio Ražnatovićki luksuzni smeštaj u srcu Atine, celodnevnu pratnju obezbeđenja, a čekaće je i specijalni poklon iznenađenja u apartmanu.

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović će pevati na 30. rođendanu Ognjena Vranješa, sledeće nedelje u Atini i to za 50.000 evra.

Fudbaler Grčkog AEK, uspeo je da se dogovori sa menadžerom najveće balkanske zvezde, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpevati blok svojih najvećih hitova. Ipak Ognjen nije ništa hteo da prepusti slučaju, pa će srpsku majku u Grčkoj, dočekati na najvišem nivou.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Ceca stiže sa Kipra avionom, kartom biznis-klase, a po sletanju na aerodrom, čeka je limuzina i nekoliko pripadnika obezbeđenja, koji će joj za sve vreme boravka biti na raspolaganju.

foto: Ana Paunković

- Ognjen izuzetno ceni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je hteo da mu ona peva na rođendanu, ali se nikad pre za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je dogovorio sa menadžerima i ona će u Atinu doći sa kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Ognjen je hteo da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cele godine i teško je u njemu dobiti apartman. On je uspeo da sve to sredi i pevačica će odsesti u sobi sa najlepšim pogledom na grad - kaže izvor.

foto: Sonja Spasić

Prema njegovim rečima, Cecu u apartmanu čeka i specijalno iznenađenje:

- Ne znam o čemu se radi, ali Ognjen je džentlmen i zna za red. Siguran sam da je smislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi. Zakupio je lokal u elitnom delu grada, koji se specijalno preuređuje za potrebe njegove zabave.Pre Cece će pevati tamošnja najpopularnija pevačica, a stiže i jedan bend iz Srbije. Sve u svemu, biće to luda zabava - završava izvor.

Ognjen Vranješ pravi duplo slavlje za svoj rođendan, jer je na isti dan rođena i njegova ćerka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.