NEMCI RUŠE SRPSKU JUTJUB SCENU?! Ponudili im OZBILJNU LOVU da se POSVAĐAJU! Baka Prase OTKRIVA CELU SPLETKU
Baka Prase reaguje na video u kome ga Kika kritikuje, Foto: Printscreen Youtube

GLAVNI AKTER BAKA PRASE

NEMCI RUŠE SRPSKU JUTJUB SCENU?! Ponudili im OZBILJNU LOVU da se POSVAĐAJU! Baka Prase OTKRIVA CELU SPLETKU

Baka Prase je izrevoltiran ponašanjem jutjubera koji su se urotili protiv njega, pa je odlučio da u svom videu iznese sve dokaze protiv njih

Objavljeno:

Poslednjih par dana srpsku Jutjub scenu potresa prava drama, u kojoj je glavni akter jedan od najpopularnijih srpskih jutjubera, Baka Prase.

Naime njemu je pre godinu dana poslat mejl gde mu je ponuđena velika svota novca od strane izvesne nemačke firme, koja stoji da je tvorac skupine jutjubera "Klikbejt" da bude govornik na panelu koji govori o negativnim aspektima jutjuba, na koji Baka nije ni odgovorio.

foto: Printscreen Youtube

Godinu dana kasnije od strane iste firme dobija telefonski poziv i ponudu da napravi skeč ili video spot o tome da je prozivanje ljudi od strane jutjubera loše i da novac ne treba da bude glavni motiv za snimanje istih. Sa druge strane oni nude novac da se to isto snima sa sve priloženim cenama koliko bi se dobijalo para za svaku negativnu konotaciju, gde je on i drugi put odbio.

Nakon toga, isti projekat je ponuđen ostalim jutjuberima koji su pristali i snimili pesmu u kojoj su direktno isprozivani Baka Prase i Choda (takođe jutjuber) u najgorem mogućem smislu, a za šta on smatra da su za to debelo plaćeni, dok se navodno bore toga.

foto: Printscreen Youtube

Najjači jutjuber trenutno među njima je izvesna Kika koja je snimila klip u kome ga direktno okrivljuje za sadržaj koji se na Jutjubu plasira, zgražava se nad njegovim rečnikom i govori kako on jako negativno utiče na omladinu, dok ona svojim pratiocima obećava da će se za veće preglede skinuti gola, čita perverzne komentare sa svojom majkom i slično.

Baka Prase je izrevoltiran njenim i ponašanjem ostalih jutjubera koji su se urotili protiv njega odlučio da u svom videu iznese sve dokaze protiv njih i da opravda svoje postupke tvrdeći da su apsolutno nekompetentni da bilo šta komentarišu, jer oni zapravo rade to protiv čega se bore i promovišu na društvenim mrežama!

Bonus video

Snežana Ilić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.