SVI GA PLJUJU POSLE SKANDALA SA ORLOM: Izvinjavam se, ideja o VELIKOJ ALBANIJI donela je zlo i Srbima i Makedoncima
Foto: Printscreen/xfactor

KAŽE DA JE NASANKAN

SVI GA PLJUJU POSLE SKANDALA SA ORLOM: Izvinjavam se, ideja o VELIKOJ ALBANIJI donela je zlo i Srbima i Makedoncima

Traži oproštaj!

Objavljeno:

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski izvinjava se svima u Srbiji što je na snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato" rukama pokazao zloglasni simbol "velike Albanije".

Učesnik takmičenja objasnio je da mu je jako žao što je izazvao veliki skandal svojim nesmotrenim gestom.

On je rekao da je slučajno tako ukrstio šake tokom poziranja, pa je na slici izgledalo kao da je napravio znak albanskog dvoglavog orla.

On kaže da nije hteo da povredi ničija osećanja, posebno što on zna koliko je ideja o "velikoj Albaniji" donela zla i Srbima i Makedoncima.

foto: Damir Dervišagić

- Izvinjavam se celoj Srbiji i svim njenim građanima koji su povređeni mojim gestom. To mi nikako nije bila namera, slučajno sam stavio ruke tako da je na slici izgledalo kao da podržavam "veliku Albaniju", ali ja volim Srbiju, to je zemlja u kojoj sam se proslavio i u kojoj imam dosta prijatelja. Svi koji me poznaju znaju da sam poslednji koji bi podržao taj zločinački projekat koji ugrožava i Srbiju i moju Makedoniju - rekao je pevač za Informer.

- Sramota me je što sam dozvolio da budem izmanipulisan i uslikan tako da ispada da promovišem veliko zlo. Ja sam patriota i pravoslavac i mislim da su Srbi i Makedonci dva najbliža naroda na Balkanu - priča Makedonac.

- Pozirao sam tako da bih pokazao da imam nalakirane nokte, na jednoj slici sam stavio ruke u pogrešan položaj. Kada sam video šta su ljudi pomislili da propagiram, bio sam u šoku, plakao sam... - bio je iskren Daniel.

Da pobednik "Iks faktora" iskreno žali zbog svega što se desilo potvrdio je i njegov kolega iz TLZP Nenad Knežević Knez.

- On je pravoslavni Makedonac, veći deo života je proveo u Beču, a sada živi u Nišu. Na probi je baš bio deprimiran zbog svega. Rekao mi je da nije to namerno uradio i da je nasankan - kaže pevač.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.