Šok za sve fanove: Saša Popović ukida Zvezde Granda! (FOTO)

Ima novu ideju

Šok za sve fanove: Saša Popović ukida Zvezde Granda! (FOTO)

U dogovoru sa čelnicima Televizije „Prva“, Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat
Objavljeno: 09:37h

Direktor „Grand“ produkcije Saša Popović odlučio je da ukine najgledaniji projekatZvezde Granda“, jer je došao na novu ideju. Čelična lejdi! JK uništila kandidata u Zvezdama Granda jednom rečenicom! (FOTO) (VIDEO) - Više od deset godina traju „Zvezde Granda“ i svakako da je to najuspešniji projekat na našim prostorima. Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sledećem projektu, ali će dobiti pojačanje - kaže izvor blizak Popoviću. Nedavno je i sam direktor na TV „Granda“ ovo potvrdio kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički šou.

- Ovo će bit nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svetu nije video i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi - izjavio je Saša. Inače, Popović je istakao da će finale poslednje sezone „Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji. Oglasio se i Bosanac: Po prvi put otkrio istinu o skandalu sa Šabanom u Zvezdama Granda! - U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Nismo još uvek sigurni za datum, ali ću otkriti da se kao najverovatniji termin održavanja finala pominje 16. jul i to na velelepnom stadionu „Koševo“ - objasnio je direktor „Granda“. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.