Haos u porodici Topalović: Zašto su stvarno raskinuli Sloba i Helena?! (FOTO)

prava drama

Haos u porodici Topalović: Zašto su stvarno raskinuli Sloba i Helena?! (FOTO)

Ljubav pevača Slobe Vasića i Helene Topalović, ćerke pevača Milana Topalovića skrenula je jako veliku pažnju javnosti
Objavljeno:

Mesecima su njihovi pratioci na Instagramu mogli da gledaju kako razmenjuju nežne poruke i zajedničke fotografije. Tata Topalko najpre nije hteo da se meša u ljubavni život svoje mezimice, ali se kasnije videlo da nema ništa protiv zeta. Sloba priznao da je voli i dobio ovakav odgovor! Evo šta je Helena poručila svom bivšem dečku! (FOTO) A onda raskid! Niotkuda, bez najave. I drama počinje... Mladi par je proveo zimski odmor na Zlatiboru. Čim su se vratili, počele su da kolaju priče da je na planini bilo i prepirki, šamara i tuče!

Instagram: Sloba Vasić i Helena Topalović
Helena je navodno zbog toga raskinula sa Slobom. A njen otac Milan Topalović Topalko danima je u čudu jer je odnedavno punoletna Helena upala u centar pažnje zbog nimalo naivne priče. On ne želi da veruje da je došlo do nasilja u vezi njegove ćerke i pevača. Sloba Vasić progovorio o raskidu sa Helenom: Ja o njoj stalno razmišljam pošto je još uvek volim! (VIDEO) - To su sve laži. Moju ćerku su zvali novinari da je pitaju o navodnoj tuči, što smo ona i ja zajedno demantovali na njenom Fejsbuk profilu. Ja imam svoj život, ne zanima me šta drugi rade, ali ne želim ni da se pišu neistine - rekao je Topalko.
Sloba Vasić, s druge strane kaže da je umoran od svega. - Nemam više ni snage ni volje da komentarišem bolesne umove. Prave od mene nešto što nisam. Žene volim i poštujem i nikada ne bih ruku digao na njih, pogotovo ne na devojku koju volim. Nikada je pipnuo nisam. Proverite i s Helenom, isto će vam reći - rekao je Sloba i osvrnuo se na raskid. Ipak pao raskid? Sloba za Helenom patetiše po Fejsu, evo šta joj je poručio! - Na Zlatiboru smo bili pre nekoliko meseci i bilo nam je divno. Helena i ja smo raskinuli zbog drugih stvari i ne bih sada o tome. Dosta je više, neka prestanu da od mene prave nasilnika i siledžiju. Svi koji me poznaju znaju da ja to nisam - kaže Vasić.
Printscreen/Instagram/helenatopalovic
Ćerka Milana Topalovića oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je napisala kako nikada nije rekla da ju je bivši dečko pretukao. U međuvremenu se pojavila još jedna verzija priče o njihovom raskidu. Navodno je pevač u telefonu svoje devojke pronašao ljubavnu prepisku s kvazipolitičarem Aleksandrom Požgajem, učesnikom „Parova“, pa je Sloba raskinuo. Istinu, ipak, znaju samo njih dvoje. A drama u porodici Topalović još traje. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.