Anastasija nervozna zbog osamnaestog! A ko li će joj pevati?! (FOTO)

pripreme u toku

Anastasija nervozna zbog osamnaestog! A ko li će joj pevati?! (FOTO)

Proslava Anastasijinog rođendana je sve bliža, a Cecina ćerka još uvek ne zna gde će i kako proslaviti
Objavljeno:

Tema broj jedan među zvezdama ovih dana svakako je priprema Anastasijinog punoletstva. Iako su mediji pisali kako se već svi detalji znaju, pevačica, Ceca Ražnatović je sve to demantovala rekavši da se ni oni sami u porodici još uvek nisu dogovorili kako će ta proslava izgledati. Cecin novi album obećava! Pesme joj biraju Veljko i Anastasija! (FOTO)

Svakako da se ova tema najviše "pogađa" samu Anastasiju, tako da je i ona otkrila par detalja vezanih za svoju proslavu. - I dalje ne znam šta ću. Jeste da se približava, malo sam nervozna zbog toga, ali naćiće se nešto, verujem - rekla je Cecina ćerka. Ponosna mama: Ceca otkriva sve detalje Anastasijinog punoletstva! (FOTO) Ona je i dodala da će mama biti zadužena za muziku.
- Mama bira. Ja verujem u njen ukus, pošto imamo isti ukus. Biće više naše muzike. Ja verujem da čovek ne može da se provede bez naše muzike - rekla je buduća slavljenica u emisiji Ekskluziv. Za koju god se muziku odluče, nema sumnje da će Anastasijina proslava 18. rođendana biti za pamćenje. (Espreso.co.rs/ Prva.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.