KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE?! Pevačica otkrila istinu o tome da li prekida karijeru!
Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen Youtube

ZAPUŠILA USTA

KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE?! Pevačica otkrila istinu o tome da li prekida karijeru!

Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem

Objavljeno:

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa Zadruga, pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja.

Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija. Rešila je da uplovi u muzičke vode, a njene pesme na Jutjubu broje milionske preglede. Osim toga, gde god da nastupi puni klubove do poslednjeg mesta.

foto: Đorđe Bukvić

Danas je Kija bila gošća u emisiji "Premijera", te je tom prilikom otkrila svoje dalje poslovne planove, ali i šta se dešava u njenom privatnom životu. Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, koja je podigla veliku prašinu u javnosti, a sada je rešila i da otkrije da je sve bio samo izazov.

- Došla sam u taj stadijum da ja mogu da se šalim na svoj račun. Uvela sam neki izazov sa mojim nekim drugaricama koje su prošle slično kao i ja, tako da smo se malo zabavile.

foto: Sonja Spasić

Nedavno se pojavila vest u medijima da je Kija prestala da se bavi pevanjem i da je stavila tačku na bavljenje javnim poslom. Rešila je da zapuši usta svima koji su širili neistine o njenoj karijeri.

- Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam. Baviću se, jedva sam sklopila mesec dana, a već su počeli da pričaju o tome da sam se ja povukla.

Potom je najavila da u toku nedelje snima spot i da uskoro možemo da očekujemo njenu novu pesmu.

Bonus video

ISTORIJSKI MOMENAT NA SRPSKOJ ESTRADI! JK i Ceca dogovorile se u sudnici! KRAJ suđenja decenije! TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.