BILA JE SA SKAJ VIKLEROM, POKUŠALA DA SE UBIJE, A SADA JE GLUMICA: Udala se samo nekoliko nedelja nakon PROSIDBE
Foto: Printscreen

IZVUKLA SE

BILA JE SA SKAJ VIKLEROM, POKUŠALA DA SE UBIJE, A SADA JE GLUMICA: Udala se samo nekoliko nedelja nakon PROSIDBE

Pevačica i glumica Milica Majstorović danas proslavlja 30. rođendan, a javnost ju je upoznala kada je imala svega 19 godina, tokom takmičenja u šou programu "Operacija trijumf". Nakon toga, njen život su obeležili brojni usponi i padovi.

Objavljeno:

Milica se posle "Operacije trijumf" povukla sa muzičke scene, upisala Akademiju umetnosti i diplomirala glumu. Kako se svojevremeno pisalo, navodno je pokušala samoubistvo predoziranjem lekovima, što je ona javno negirala. Navela je da je samo previše popila, te da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu.

Mediji su tada prenosili i njenu oproštajnu poruku sa društvenih mreža koja glasi:

- Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja - napisala je tada.

Pisalo se i da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa koji svakodnevno podnosi.

foto: Printscreen

Međutim, uspela je da ostvari svoj san i počne profesionalno da se bavi glumom. Pre nekoliko godina igrala je u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”, a najveću pažnju privukla je prošle godine ulogom u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine“ gde je tumačila lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje.

- Na završnoj godini akademije se pročulo da će se raditi kasting. Kao i sve kolege, poslala sam CV i onda smo prolazili krugove kastinga. Dosta dugo je trajao odabir glumaca. Tek dva meseca po kastingu sam dobila poziv i rekli su mi da postajem deo serije - ispričala je ona prošle godine za "Blic".

foto: Printscreen

Iako se posvetila glumi, kako je svojevremeno istakla muzika je i dalje njena velika ljubav.

Ljubavni život Milice Majstorović takođe je intrigirao javnost.

foto: Printscreen

Pričalo se da je bila u vezi sa Đorđem Miljenovićem, poznatijim kao Skaj Vikler, a pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom, kao i da su se obe romanse završile neslavno. Početkom ove godine Milica se udala za izabranika Đorđa Lazovića, a venčanje su organizovali samo nekoliko nedelja nakon što ju je zaprosio.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.