KEVIN SPEJSI NE SNIMA U SRBIJI, OVO JE PRAVI RAZLOG DOLASKA: Čim je čuo da ima OVOGA U BEOGRADU, kupio je kartu!
Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO!

KEVIN SPEJSI NE SNIMA U SRBIJI, OVO JE PRAVI RAZLOG DOLASKA: Čim je čuo da ima OVOGA U BEOGRADU, kupio je kartu!

Kako saznajemo, Kevin Spejsi je u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi u našem hotelu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.

Objavljeno:

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi iznenada je pre tri dana došao u Beograd. Kako “Blic” saznaje, on u našoj zemlji nema poslovni angažman već je došao samo zato što je ne prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića.

Naša ekipa uslikala je glumca juče kada se vratio u hotel sa menadžerom Evanom Lovenstajnom, koji mu sve vreme pravi društvo, ali on nije želeo da daje izjave.

foto: Narodno pozorište u Beogradu

- Ne, ne, ne želim ništa da govorim - rekao nam je glumac pre nego što je ušao u lift.

Njegov menadžer nam je samo kratko poručio da su jako umorni i da žele da se odmaraju, te da Spejsi neće davati izjave. Ipak, ono što je neverovatno u celoj priči o njegovom dolasku jeste razlog.

- Pre dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio se da svrati u Srbiju i lično se uveri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sledeću destinaciju otputovati - kaže naš izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju i dodaje:

- Nakon što je rezervisao najveći apartman u beogradskom hotelu za koji je čuo da služi taj martini, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvezda koje sa sobom vode obezbeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške.

foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, nakon što je posetio Narodno pozorište, Kevin se sa Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored reke. Juče je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavo razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka u hotelu, ponovo su upustio u upoznavanje Beograda.

- Kevin Spejsi će danas napustiti Srbiju, vraća se u Ameriku gde ga čekaju novi angažmani. Sasvim je sigurno da iz Srbije nosi lepe uspomene i ne bi nas iznenadilo da se vrati, sledeći put na duže vreme - dodaje naš izvor.

Podsećanja radi, on je pravi dan svog boravka u Beogradu nenajavljeno došao u Narodno pozorište na probu predstave “San letnje noći”. Srpski glumci su bili oduševljeni i za “Blic” ispričali kako je sve izgledalo. Oni su ga tada pozvali i na premijeru, a on je obećao da će doći.

Holivudska zvezda posetila je u Beogradu i nekoliko galerija i izložbi u centru grada.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.