DEČKI OBOŽAVAJU MOJE POHANE PICEKE: Sanja Doležal ovim već POLA VEKA održava Nove fosile (VIDEO)
Sanja Doležal, pevačica i voditeljka, Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju

DEČKI OBOŽAVAJU MOJE POHANE PICEKE: Sanja Doležal ovim već POLA VEKA održava Nove fosile (VIDEO)

Dobra stara pop grupa 15. novembra nastupa u Beogradu

Objavljeno:

Davne 1969. godine osnovana je dobra stara pop grupa "Novi fosili" koja ove godine proslavlja svoj jubilej - 50 godina postojanja, a tim povodom pevačica Sanja Doležal ekskluzivno za Espreso.co.rs najavljuje njihov koncert 15. novembra u Beogradu.

Osim što se proslavila u muzici, Sanja je i poznato TV lice, a kako vodi emisiju o kuvanju, priznaje da je teško kuvati i ostati u top formi.

foto: Filip Plavčić

Otkako sam ušla u "Fosile" pa do ovog zadnjeg sada, nije samo razlika u godinama, nego je razlika sigurno i u 20-tak kila", iskrena je pevačica i voditeljka, a kaže da ni njeni "dečki" iz grupe ne vode računa o liniji kada im ona spremi neki od svojih specijaliteta:

foto: Filip Plavčić

Svi obožavaju moje pohane piceke (pokovani pileći bataci, prim. aut.), kad krenemo negde van Zagreba ja im napoham i ponesem.

Iako je osnivač "Novih fosila" Rajko Dujmić završio u zagrebačkoj klinici za psihijatrijske bolesti, Sanja priča da su povodom proslave jubileja pokušali da stupe u kontakt sa njim, ali nisu uspeli. Pošto je njegovo zdravstveno stanje veoma loše, on neće moći da prisustvuje koncertu, međutim on će svakako te večeri biti sa njima, jer su mu priredili posvetu kakvu je i zaslužio.

foto: Printscreen

Proslava 50 godina bez njega nema smisla. Nadali smo se da će se bar moći pojaviti na zadnjem naklonu, ali on je u bolnici, pod ključem je, tako da smo mu pripremili veliku posvetu jer on to apsolutno zaslužuje", rekla je pevačica.

Uprkos njenom vedrom duhu, ona kaže da život nije samo cvetna livada, već smenjivanje vedrih i tmurnih dana.

foto: Filip Plavčić

Najteže životne trenutke je prebrodila zahvaljujući veri.

Kad dođe ružna stvar moraš stisnut zube i reći: "Biće bolje!" Kad mi je umro suprug, bilo je mnogo teško prve dve i po godine, bila sam zombi koji je funkcionisao samo da deca završe školu, ali nekako sam znala da fizički kraj života, ja verujem, nije naš kraj. Verujem da ima nešto veće od nas i da ćemo u nekoj dimenziji opet svi biti zajedno. Ja čak ni religije ne delim, jer svaka religija nas uči da postoji nešto veće od nas i već mi je to dovoljno", priča Sanja, koja najezdu pozitivne psihologije smatra pomodarstvom i tvrdi da to nije ništa novo jer sve na čemu se zasniva postoji više od 2.000 godina zapisano u Bibliji.

foto: Filip Plavčić

Da li veruje da je još moguće da joj se desi neka velika ljubav, kako sada gleda na "Pesmu Evrovizije" na kojoj je 1987. godine osvojila 4. mesto, te čime je okružena kad ne radi i šta tada sluša, saznaćete ako pogledate ceo intervju!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.