KARLEUŠA OPET PRETILA NOVINARU KURIRA: Dobićeš BATINE pi*ka ti materina! OVO PONAŠANJE JE ZA ZATVOR! (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić

SKANDAL

KARLEUŠA OPET PRETILA NOVINARU KURIRA: Dobićeš BATINE pi*ka ti materina! OVO PONAŠANJE JE ZA ZATVOR! (VIDEO)

Jelena Karleuša opet je susret sa medijima iskoristila kako bi napala novinare, koje ona smatra krivcima jer su objavili detalje njene ljubavne afere sa Ognjenom Vranješom.

Objavljeno: 12:50h

Ovog puta na njenoj meti bila je naša koleginica Ljiljana Stanišić, koje je jutros izveštavala sa ispred Prvog osnovnog suda, gde je održan proces između Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović.

Po izlasku iz zgrade Ljiljana je zatražila izjavu od Jelene, a ona je odmah osula salvu pretnji i psovki:

- Tebi da dam izjavu? Možeš samo batine da dobiješ, pi*ka ti materina - rekla je JK našoj novinarki.

Nije ovo put da iz usta posrnule pevačice slušamo ovakav rečnik. To je, u njenom slučaju, postao standard kojim se služi gde god se pojavi, a sve u cilju samopromocije i marketinga. Ipak, pretnje nisu nešto što treba i može da se toleriše, pa ćemo i povodom ovog slučaja preduzeti predviđene zakonske mere protiv Karleuše.

Podsećanja radi, stravične pretnje koje je sa brojnih lažnih profila tokom juna dobijala novinarka Ljiljana Stanišić, bile su direktno posledica objavljivanja njene fotogafije na društvenim mrežama od strane Jelene Karleuše. Tada su, osim Ljiljani, razulareni obožavaoci samozvane dive pretili i njenim maloletnim sinovima, a sve je to prijavljeno policiji koja je najavila da će sprovesti istragu.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Nekoliko dana pre ovoga, Jelena je fizički napala i našeg fotoreportera Vladimira Šporčića dok ju je fotografisao na grobu njene majke. Nakon salvi uvreda i kletvi, samozvana diva je nekoliko puta pljunula Šporčića, a potom mu lupila šamar. To joj nije bilo dovoljno već ga je rukama ščepala za vrat i počela da ga davi. Čitav incident je snimljen i objavljen na sajtu Kurira, a fotograf je protiv Karleuše istog dana podneo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti

Posle ove najnovije pretnje našoj novinarki, ali i ostalih Karleušinih ispada koje smo pomenuli u tekstu, jasno je da je došlo krajne vreme da posrnula pevačica odgovara pravno za svoje postupke.

Za pretenje upućene našoj novinarki zakon predviđa novčanu ili kaznu zatvora do jedne godine, a isto tako je propisano i u slučaju ugrožavanja sigurnosti, odnosno napada na fotoreportera Šporčića.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.