DARA UGURALA SUNĐERE U GAĆE! Pozadina joj izgleda potpuno IZDEFORMISANA, fanovi ŠOKIRANI na šta liči!
Foto: Printscreen Instagram

ZRELA ZA REMONT

DARA UGURALA SUNĐERE U GAĆE! Pozadina joj izgleda potpuno IZDEFORMISANA, fanovi ŠOKIRANI na šta liči!

Nekada je bilo savršeno.

Objavljeno:

Dara Bubamara pokazala je zadnjicu, koja je u očajnom stanju i koja je, po svemu sudeći, spremna za totalni remont!

Folk zvezda je pre nekoliko dana snimila spot za novi singl "Manipulacija", koji samo što nije izašao. Ona je očigledno previdela jednu stvar, a to je njena izdeformisana guza.

Naime, Dara je na Instagram postavila kratak video-snimak na kome je u nikad provokativnijem izdanju, ali svima je u oči upala pevačicina zajednica, koja je toliko otromboljena i ne liči na onu od pre godinu dana.

- Bubamara je pre sedam dana u jednom studiju na tajnoj lokaciji odradila ekranizaciju video-klipa za novi singl, koji je odlučila da pokloni publici pred predstojeće praznike. Kako se tokom leta gojila i mršavila, Darina veštačka zadnjica se izdeformisala i počela da gubi na volumenu i oblini i da poprima užasan oblik, piše Srpski Telegraf.

- Što bi naš narod rekao "Zrela je za remont". Kako nije imala vremena da se remontuje, jer bi tada morala da stopira nastupe na neko vreme, Dara je odlučila da stavi pomoćne sunđere, odnosno fejk guzu. To su umeci koji vam menjaju zadnjicu, oni su kao svaki umetak koji žene koriste u grudnjacima, sunđerast i izgleda prirodno. Ipak, nosi se ispod haljine ili farmerki, a Dara je odlučila da ga prošeta ispod kombinezona, pa se prilikom mešanja jasno videlo da je njena guza od sunđera.

- Ona je video sa kineskom guzom postavila na Instagram i na njemu se jasno vidi da je zadnjica u očajnom stanju i da se sa njom dešava nešto neprirodno - kaže izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi, Dara je guzu sredila u februaru 2017. godine, kada su mediji preneli da je pevačica bila na remontu i da je povećala zadnji trap. Ona je odmah počela da naglašava zadnjicu provokativnim krpicama, ne trudeći se da sakrije koliko je zadovoljna poslom koji je hirurg uradio.

⚡️⚡️?. ? @veljko_lukovic ??? @ceger_beauty_house @zoransekicki?

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

U aprilu 2018. godine Dara je imala solistički koncert u Areni, gde je njena zadnjica bila u savršenom izdanju, pa ju je čak i Jelena Karleuša pohvalila, rekavši da nije znala da njena drugarica i koleginica ima tako dobro dupe.

Godinu dana kasnije stanje njene savršene guze je daleko od toga, u prilog tome govori i podatak da je Dara primorana da koristi kineske sunđere, koji nadomešćuju nedostatke ženama koje imaju probleme sa izgledom zadnjice.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.