Nove maske u TLZP:  Ko je Minja Subota, ko Pepeljuga, a koji tip se prosuo na štiklama? (FOTO)

Ko je ko?

Nove maske u TLZP: Ko je Minja Subota, ko Pepeljuga, a koji tip se prosuo na štiklama? (FOTO)

Evo kako će izgledati nove maske takmičara u TLZP! A bilo je tu i smešnih padova! Ali šta ćete, tako je to kad muškarci nose štikle!
Objavljeno: 14:08h

Uspeli smo da zavirimo u novu epizodu šou-a "Tvoje lice zvuči poznato" i da vam otkrijemo kako će izgledati učesnici. TLZP okreće točak i vraća nas u detinjstvo, dočaraće nam omiljene likove iz bajki, Diznijeve junake ali i neke moderne heroje današnjih klinaca. Sedma epizoda posvećena je svima koji su odrasli na divnim pričama i mjuziklima, i koji će želeti da se na trenutak podsete bezbrižnih dana. Ti moje zlaaato! Srpske zvezde Bečki Oskar dižu na nivo Holivuda! (FOTO)

Promo
I svi ga dobro znamo! Napokon otkriveno ko je glavni krivac za Darin porno skandal! (FOTO) Pepeljuga, Mala Sirena, Matilda, Eni, Minja Subota, Frozen deo su magije koju će nam preneti vredni takmičari. A koliko su se uživeli i uživali u ulozi likova iz bajki, najbolje nam pokazuje dvojac Neša i Nikola.
Promo
Njih dvojica su imali uloge dve zle sestre iz Pepeljuge. Publika i žiri bili su oduševljeni imitacijom, maskama, kostimima,...Da muškarcima nije lako u teškim haljinama i na visokim štiklama, pokazao nam je prvo Đoša kada se okliznuo na sred scene, a upravo to se dogodilo i Nikoli koji je bio u pufnastoj haljini, usko vezanoj oko članaka.
Nidža se okliznuo i svom snagom tresnuo o pod, a sva sreća, slojeviti materijal je ublažio pad. Svi su pritrčali da pomognu Nikoli da ustane, a najpredanja je bila njegova „sestra“ Neša. Rokvić je nasmejao sve u studiju, i sam iznenađen situacijom.
Publika će videti i decu naših takmičara koji će se takođe pojaviti na sceni sa svojim roditeljima. Tako je mala Sara, ćerkica Ivane Peters oduševila glasom i nastupom sve u studiju, a mnoge i raznežila. Njih dve su igrale junake iz popularnog animiranog mjuzikla 'Frozen'.
Očekuju nas brojni gosti iznenađenja, a jednu od njih otkrivamo – Mirku Vasiljević.
Ni ona nije mogla da odoli bajkovitoj magiji kojom je zračila cela emisija. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.